Αποχαιρέτησε τη Νέφτσι ο Κανέ (pic)

Αποχαιρέτησε τη Νέφτσι ο Κανέ (pic)

O Μαμαντού Κανέ αποχαιρέτησε τη Νέφτσι Μπακού, μέσω των social media, και πλέον ετοιμάζεται για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός πήρε την απόφαση να προσθέσει στο ρόστερ του τον Μαμαντού Κανέ, καθώς η περιπέτεια του Αφρικανού μέσου με την Γουινέα στο Κόπα Άφρικα, ολοκληρώθηκε και πλέον θα ντυθεί στα Ερυθρόλευκα.

Ο 25χρονος παίκτης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε τη Νέφτσι Μπακού, όπου αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια, ευχαριστώντας όλους τους ανθρώπους του συλλόγου για τη συνεργασία τους.

Το μήνυμα του Μαμαντού Κανέ:

«Καλησπέρα, έπειτα από μερικά χρόνια που πέρασα στην ομάδα της Νέφτσι ήρθε η στιγμή να πούμε αντίο. Θα ήθελα ειλικρινά να σας ευχαριστήσω, επειδή ο σύλλογος με έκανε γνωστό στον κόσμο.

Χάρηκα που μπόρεσα να συνεργάστηκα με τον καθένα ξεχωριστά, τον Πρόεδρο, τον Αθλητικό διευθυντή, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς και το υπόλοιπο στα του συλλόγου. Ξέρω ότι φεύγω με αγάπη και περηφάνια για αυτή την επαγγελματική εμπειρία που μοιράστηκα μαζί σας.

Αν έπρεπε να συνοψίσω το συναίσθημά μου σε τρεις μικρές προτάσεις, θα έλεγα:

-Έχω μείνει χαρούμενος με όλη τη δουλειά που κάναμε
-Αγαπώ τη δουλειά μου που μου δίνει κίνητρο μέχρι την τελευταία στιγμή
-Φεύγω αφού τα βρήκα με τον εαυτό μου

Σας ευχαριστώ ξανά για όσα μου δώσατε, έχω λάβει τόσα πολλά δώρα από εσάς, αγάπη και καλή τύχη σε όλους σας και ξέρω πως αυτό είναι απλά ένα αντίο.

Καλή τύχη…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ