Καταγγελίες της Αργεντινής για τη Χιλή: «Ούτε τουαλέτα δεν μας άφησαν να πάμε»

Καταγγελίες της Αργεντινής για τη Χιλή: «Ούτε τουαλέτα δεν μας άφησαν να πάμε»

Ο Ροντρίγκο Ντε Πολ κατήγγειλε την Χιλή για τη φιλοξενία, λέγοντας πως δεν επέτρεψαν στους παίκτες της Αργεντινής να χρησιμοποιήσουν ούτε την τουαλέτα.

Η Αργεντινή κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Χιλής, η οποία αγωνίστηκε χωρίς τον Μέσι και τον προπονητής της λόγω του κορωνοϊού, όμως αρκετά παράπονα για την φιλοξενία των γηπεδούχων.

Σε δηλώσεις του ο Ροντρίγκο Ντε Πολ μίλησε για κακομεταχείριση της Αργεντινής από την Χιλή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Καλάμα για τον μεταξύ τους αγώνα.

Ο μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης ανέφερε πως οι άνθρωποι της Χιλής δεν άφησαν την ομάδα του να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα όταν αναχώρησαν από το αεροπλάνο τους, ενώ τόνισε πως η Αργεντινή σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε συμπεριφερθεί έτσι στους αντιπάλους της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντε Πολ: 

«Δεν μας άφησαν καν να πάμε στην τουαλέτα όταν κατεβήκαμε από το αεροπλάνο. Μας έκοψαν τα κλιματιστικά, δεν είχαμε νερό και ακούγαμε συνέχεια σειρήνες καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μας».

«Δεν λέω ότι είναι σωστό ή λάθος, αλλά, ως Αργεντινός, κάθε ομάδα που έρχεται στη χώρα μου, πρέπει να την κάνουμε να νιώθει όσο πιο άνετα γίνεται και πρέπει να κερδίζουμε στον αγωνιστικό χώρο όπου ανήκει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ