Σε συζητήσεις με τον Αμπέλ Φερέιρα η Μπενφίκα

Σε συζητήσεις με τον Αμπέλ Φερέιρα η Μπενφίκα

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, φέρεται πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα εν όψει της νέας χρονιάς.

Η Μπενφίκα προσπαθεί να προγραμματίσει από τώρα το μέλλον της, ξεκινώντας τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, έχοντας ως μοναδικό «μεγάλο» στόχο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο την παρουσία της στους «16» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16» τον Άγιαξ.

Δημοσιεύματα των πορτογαλικών ΜΜΕ, αναφέρουν πως οι «αετοί» της Λισσαβόνας έχουν εστιάσει πρώτα απ’ όλα στο θέμα του νέου προπονητή, ο οποίος θα παραλάβει τα ηνία απ’ τον «υπηρεσιακό» Νέλσον Βερίσιμο (μέχρι τον Δεκέμβριο προπονητή της Β’ ομάδας), με τον Αμπέλ Φερέιρα να είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης της Μπενφίκα.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν της Παλμέιρας, με την οποία κατέκτησε τα δύο τελευταία Copa Libertadores, φέρεται να βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τους «αετούς», δείχνοντας διάθεση να «σπάσει» το συμβόλαιό του με τη βραζιλιάνικη ομάδα, το οποίο λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ