Διπλό «ανάσα» για την Γαλατασαράι στο 90+9′, στη μεγάλη επιστροφή του Ελαμπντελαουί! (pic)

Διπλό «ανάσα» για την Γαλατασαράι στο 90+9′, στη μεγάλη επιστροφή του Ελαμπντελαουί! (pic)

Στην επιστροφή του Ομάρ Ελαμπντελαουί στην αγωνιστική δράση μετά από 14 μήνες, η Γαλατασαράι πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γκεζτέπε καθώς επικράτησε 3-2 με ανατροπή στο 90+9'.

Η μεγάλη επιστροφή για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι γεγονός. Ο πρωήν μπακ του Ολυμπιακού βρέθηκε στην αρχική σύνθεση της Γαλατάσαραι για τον αγώνα κόντρα στην Γκετζέπε, έπειτα από 14 ολόκληρους μήνες και μετά τον τραυματισμό του στο μάτι από βεγγαλικό.

Ο 30χρονος Νορβηγός είχε τραυματιστεί στις 31 Δεκεμβρίου 2020 από βεγγαλικό, όταν γιόρταζε για την αλλαγή του χρόνου, και του είχε δημιουργήσει πρόβλημα στην όραση.

Ο Ομάρ αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βοηθώντας τα μέγιστα την Γαλατά να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Γκετζέπε με 3-2.

Τη νίκη της Γαλατά σφράγισε ο Γκομίς με δύο εκτελέσεις πέναλτι στο 87′ και στο 90+9′, ολοκληρώνοντας την ανατροπή. Το σκορ άνοιξε ο Νέλσον στο 3′, με τον Εντιαγέ να απαντά με δυο πέναλτι (45+1′ και 70′) και να δίνει προσωρινά το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η Γαλατασαράι πήρε ανάσα, αφού ανέβηκε στη 13η θέση με 32 βαθμούς.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 433 (@433)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ