Σέζνι: «Έχει τα αρχ@@@@ η FIFA να δώσει στη Ρωσία τη θέση στο Παγκόσμιο άνευ αγώνα;»

Σέζνι: «Έχει τα αρχ@@@@ η FIFA να δώσει στη Ρωσία τη θέση στο Παγκόσμιο άνευ αγώνα;»

Η Πολωνία έχει κάνει γνωστό πως δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Ρωσία για τα μπαράζ του Μουντιάλ και ο Βόιτσεχ Σέζνι ρίχνει το μπαλάκι στην FIFA.

Toν ερχόμενο μήνα είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ρωσία και την Πολωνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Πολωνίας δεν θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση μετά την στρατιωτική εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία.

Οι παίκτες της Εθνικής Πολωνίας ανάμεσα τους και ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, είναι δίπλα στην πολωνική ομοσπονδία και στην απόφαση της να μην αγωνιστεί κόντρα στη Ρωσία για τα play off του Μουντιάλ του Κατάρ το 2022.

Μέσα σε αυτούς λοιπόν και ο διεθνής τερματοφύλακας Βόιτσεχ Σέζνι, ο οποίος σε νέες του δηλώσεις στο «DANZ», τόνισε πως η FIFA δεν μπορεί να δώσει την πρόκριση στην Ρωσία άνευ αγώνα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Βόιτσεχ Σέζνι:

Εμείς δεν θα παίξουμε κόντρα στην Ρωσία στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αυτό είναι σίγουρο. Για να δούμε αν η FIFA έχει τα αρχ@@@@ να δώσει στη Ρωσία τη θέση για το Μουντιάλ άνευ αγώνα. Δεν νομίζω πως θα τα έχει. Είμαι περήφανο για τους συμπαίκτες μου. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος όλοι μαζί».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ