Η πολωνική ομοσπονδία ζήτησε από την FIFA να ανοιξουν οι μεταγραφές για παίκτες σε Ουκρανία και Ρωσία

Η πολωνική ομοσπονδία ζήτησε από την FIFA να ανοιξουν οι μεταγραφές για παίκτες σε Ουκρανία και Ρωσία

Η πολωνική ομοσπονδία ζήτησε από την FIFA να ανοίξει η μεταγραφική περίοδος για τους παίκτες της ουκρανικής και ρωσικής λίγκας.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται από τις 24 Φεβρουρίου, με το ποδόσφαιρο όπως είναι λογικό να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Το πρωτάθλημα της χώρας έχει διακοπεί, με κανέναν να μην γνωρίζει την τύχη του.

Επίσης παρατηρείται κύμα φυγής από ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στη ρωσική λίγκα. Σύμφωνα με το «Athletic» η πολωνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει ζητήσει από την FIFA να ανοίξει η μεταγραφική περίοδος για τις παραπάνω περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Η αρχική πρόθεση είναι αυτή την στιγμή είναι οι παίκτες να μπορούν να αγωνιστούν δανεικοί, χωρίς να τερματίζεται το συμβόλαιο τους και το καλοκαίρι να γίνεται μια επαναξιολόγηση της κατάστασης.

Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί είναι μεγάλο, καθώς πάνω από 120 ξένοι παίκτες αγωνίζονται στο ρωσικό πρωτάθλημα. «Πρέπει να δώσουμε ευκαιρία σε παίκτες από την Ουκρανία και σε ξένους παίκτες από τη Ρωσία να συνεχίσουν την καριέρα τους», αναφέρε άνθρωπος της πολωνικής Ομοσπονδίας στο Athletic.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ