Σοκ στο ποδόσφαιρο – Στο πεδίο της μάχης ο προπονητής της Σέριφ

Σοκ στο ποδόσφαιρο – Στο πεδίο της μάχης ο προπονητής της Σέριφ

Ο προπονητής της Σέριφ Τιρασπόλ, Γιούρι Βέρνιντουμπ, φέρεται να βρίσκεται από σήμερα (8/3) κοντά στο πεδίο της μάχης της Ζαπορίζια.

Η στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στα εδάφη της Ουκρανίας, η οποία μαίνεται για 13η ημέρα ανάγκασε πολλούς Ουκρανούς να επιτρέψουν στην πατρίδα τους για να πολεμήσουν και ένας από αυτούς είναι και ο προπονητής της Σέριφ Τίρασπολ, Γιούρι Βέρνιντουμπ.

Μάλιστα είναι γνωστό εδώ και μέρες σχεδόν από την έναρξη των βομβαρδισμών της Ουκρανίας, όπως είχε δηλώσει και ο Βέρνιντουμπ, πως θα επέστρεφε άμεσα στην χώρα του για να βοηθήσει τους συμπατριώτες του.

Σύμφωνα λοιπόν με μια ανάρτηση στα μέσα κοιωνικής δικτύωσης του Ρουνάμου δημοσιογράφου, Εμάνουελ Ρόσου, ο οποίος αναφέρει πως ο Γιούρι Βέρνιντουμπ βρίσκεται από σήμερα στο πεδίο της μάχης και είχε μια ολιγόλεπτη κουβέντα μαζί του.

Χαρακτηριστικά έγραψε ο Εμάνουελ Ρόσου: 

«Μόλις είχα έναν σύντομο διάλογο με τον Βέρνιντουμπ, ο οποίος πολεμά εναντίον των Ρώσων ως μέλος του ουκρανικού στρατού. Έφυγε από το στρατόπεδο της Ζαπορίζια όπου βρισκόταν και βρίσκεται στο μέτωπο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ