Τον πρόδωσαν τα τηλέφωνα: Ο Κουίνσι Προμες παραδέχθηκε τις μαχαιριές στον ξάδερφό του

Τον πρόδωσαν τα τηλέφωνα: Ο Κουίνσι Προμες παραδέχθηκε τις μαχαιριές στον ξάδερφό του

Σε μεγάλους «μπελάδες» ο Κουίνσι Πρόμες για μια υπόθεση που «τρέχει» από το καλοκαίρι του 2020. Παραδέχτηκε τις μαχαιριές στον ξαδερφό του ο Ολλανδός!

Νέα «μπλεξίματα» με τον νόμο για μια πολύ σοβαρή υπόθεση που κρατάει από το καλοκαίρι του 2020, για τον Κουίνσι Πρόμες.

Ο Ολλανδός επιθετικός κατηγορείται από τον Ιούλιο του 2020 ότι μαχαίρωσε στο πόδι έναν ξάδερφο του σε ένα οικογενειακό πάρτι στο οποίο είχε δώσει το «παρών», όταν έπαιζε ακόμα στον Άγιαξ. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από τη χώρα, η Αστυνομία έχει στα χέρια της το τηλέφωνο του πρώην επιθετικού του Άγιαξ, έχοντας βρει πολύ σημαντικά στοιχεία, μέσα από τα οποία ουσιαστικά αποδεικνύεται πως ο Πρόμες μαχαίρωσε όντως τον ξάδερφο του.

Πιο συγκεκριμένα, οι αρχές έχουν καταγεγραμμένες κλήσεις, στις οποίες ο Πρόμες παραδέχεται την πράξη του.

«Κανείς δεν πρόκειται να κλέψει από εμάς. Έχει θράσος. Ήξερε για σήμερα. Δεν μπορούσα να με συγκρατήσω. Συγγνώμη θεία, συγχώρεσέ με», φέρεται να λέει αρχικά ο Πρόμες, με τα δημοσιεύματα να βγάζουν στη φόρα ακόμα μια κλήση που έκανε αργότερα στη μητέρα του, την οποία ρωτάει για την κατάσταση του ξάδερφου του.

«Ξέρεις πόσο πιστός είμαι στη θεία και όποιος πάει να κλέψει από αυτή, θα τον σκοτώσω. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι για τους οποίους θα σκότωνα. Πάλι καλά που δεν κουβαλάω όπλο πλέον. Θα μπορούσαν να είχαν πάει πολύ χειρότερα τα πράγματα», φέρεται να λέει αργότερα ο Πρόμες, με την πλευρά του ξάδερφου να ζητάει να αλλάξουν οι κατηγορίες από απόπειρα δολοφονίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ