Ασύλληπτο ξύλο σε διαιτητη στην Αργεντινη (Vid)

Ασύλληπτο ξύλο σε διαιτητη στην Αργεντινη (Vid)

Άγρια επίθεση δέχθηκε ένας διαιτητής σε αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αργεντινής από παίκτες ομάδας επειδή έχασαν το ματς στα πέναλτι.

Λίγες μέρες από τα αιματηρά επεισόδια στο Μεξικό, ανάμεσα στους οπαδούς της Κερέταρο και της Άτλας. Ακόμη ένα σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε σε ερασιτεχνικό τουρνουά στην Αργεντινή.

Στην διαδικασία των πέναλτι ηττήθηκε η Κόρδοβα Λα Πουέρτα, από την Σπορτίβο Τιρολέσα, στο πλαίσιο ενός τουρνουά ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Βέβαια μετά το τέλος της αναμέτρησης η κατάσταση ξέφυγε τελείως με τους παίκτες των γηπεδούχων, να έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία του Αργεντινού διαιτητή Εντουάρντο Παστορίνο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης να δεχθεί την επίθεση από τους ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας, που τον πήραν στο κυνήγι και άρχισαν να τον χτυπούν με με κλωτσιές και γροθιές, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα ο ίδιος να διακομιστεί στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε και ο πρόεδρος της Περιφερειακής Λίγκας του Κολόν, Γκουστάβο Γκαρσία, καθώς πήγε να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά και αυτός δέχθηκε επίθεση από τους ποδοσφαιριστές της Λα Πουέρτα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ