Τσέλσι: Zήτησε να αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών στον προημιτελικό με την Μίντλεσμπρο

Τσέλσι: Zήτησε να αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών στον προημιτελικό με την Μίντλεσμπρο

Η Τσέλσι κατέθεσε αίτημα να αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών κόντρα στην Μίντλεσμπρο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, καθώς δεν μπορεί να διαθέσει εισιτήρια στον κόσμο της.

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας την Λιλ στο επαναληπτικό αγώνα για την φάση των «16» του Champions League, και στη συνέχεια το ερχόμενο Σάββατο (19/3, 19:15) αντιμετωπίζει την Μίντλεσμπρο εκτός έδρας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Τσέλσι μετά τις κυρώσεις της βρετανικής κυβέρνησης πως προς τον ιδιοκτήτη της ομάδας Ρομάν Αμπράμοβιτς, οι «Μπλε» δεν έχουν δικαίωμα να πουλήσουν εισιτήρια στους φιλάθλους και έτσι η Τσέλσι είναι αναγκασμένη να παίξει κόντρα στην Μίντλεσμπρο χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ήδη καταθέσει αίτημα το παιχνίδι να διεξαχθεί χωρίς κόσμο, καθώς θεωρούν πως έτσι θα είναι απόλυτα δίκαιες οι συνθήκες και για τις δύο ομάδες εφόσον η Τσέλσι δεν θα μπορεί να έχει τους οπαδούς στο πλευρό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Tσέλσι:

«Με διστακτικότητα ζητάμε από την Αγγλική Ομοσπονδία να γίνει το ματς χωρίς θεατές για λόγους αθλητικής αξιοπρέπειας. Ασφαλώς αντιλαμβανόμαστε ότι κάτι τέτοιο θα έχει τεράστιο αντίκτυπο για τη Μίντλεσμπρο, καθώς και τους οπαδούς μας που είχαν προλάβει να αγοράσουν εισιτήρια πριν μας επιβληθούν οι κυρώσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ