«Επιστροφή» Μπασινά στον Παναθηναϊκό

«Επιστροφή» Μπασινά στον Παναθηναϊκό

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση της κόρης του Άγγελου Μπασινά, Αλεξάνδρας, στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του συλλόγου, με τη νεαρή αθλήτρια να φορά το νούμερο 20 όπως και ο πατέρας της.

Στα χνάρια του Άγγελου Μπασινά και η κόρη του! Η Αλεξάνδρα Μπασινά, ανακοινώθηκε από τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και θα φορά μάλιστα το νούμερο 20 στη φανέλα της, όπως και ο πατέρας της.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αλεξάνδρα Μπασινά για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.
Η 15χρονη κόρη του Άγγελου Μπασινά συνεχίζει στα χνάρια του πατέρα της την Παναθηναϊκή παράδοση και θα φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Η νεαρή αθλήτρια, αγωνίζεται ως σέντερ φορ και διακρίνεται για την ταχύτητά της. Μάλιστα, η ταλαντούχα Αλεξάνδρα πέτυχε το πρώτο της γκολ με το «τριφύλλι» στη νίκη του Παναθηναϊκού με 8-0 επί του ΑΟ Μελισσίων.

Η «πράσινη» αθλήτρια που έχει επιλέξει τη φανέλα με το 20, όπως ο πατέρας της δήλωσε στο www.pao1908.com: «Είναι σαν όνειρο το ότι παίζω στην ομάδα του πατέρα μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε. Νιώθω μεγάλη χαρά και δουλεύω πολύ σκληρά. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα και θα συνεχίσω να προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ