Παναθηναϊκός: Στόχος η επιστροφή στις νίκες

Παναθηναϊκός: Στόχος η επιστροφή στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στο ερχόμενο εκτός έδρας ματς με τον Άρη με μοναδικό στόχο την επιστροφή του στις νίκες.

Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε ιδανικά την πορεία του στο μίνι πρωτάθλημα των playoffs της Superleague, καθώς ήρθε ισόπαλος με την ΑΕΚ (1-1) σε ένα ματς, όπου η εμφάνιση του προβλημάτισε και δημιούργησε ανησυχία εν όψει της συνέχειας.

Τώρα, το «τριφύλλι» στρέφει την προσοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη και θέλει άμεση ανάκαμψη, αλλά και το τρίποντο, καθώς πρόκειται για μια αναμέτρηση που αποκτά, κατά κάποιον τρόπο, χαρακτήρα τελικού.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει να αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα, όπως στο ντέρμπι με την Ένωση, τα οποία όπως φάνηκε του κόστισαν. Ο Ιωαννίδης θα δώσιε ξανά το παρών, όπως και ο Αλεξανδρόπουλος, αφού εξέτισε την ποινή των καρτών.

Επιπλέον, ο Φραν Βέλεθ θα τεθεί στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού, ο Βιγιαφάνιες θα είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και τέλος αναμένεται να διαπιστωθεί τι θα γίνει με τον Αϊτόρ, ο οποίος χθες ακολούθησε θεραπεία λόγω προβλήματος στον ώμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ