Έλυσε τη συνεργασία του με την ρωσική ομοσπονδία ο Περέιρα

Έλυσε τη συνεργασία του με την ρωσική ομοσπονδία ο Περέιρα

Παρελθόν απ’ τη θέση του επικεφαλής της ρωσικής διαιτησίας αποτελεί ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, καθώς την Τετάρτη (16/3) έλυσε τη συνεργασία του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας,

Παρελθόν απ’ τη θέση του επικεφαλής της ρωσικής διαιτησίας αποτελεί ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, καθώς την Τετάρτη (16/3) έλυσε τη συνεργασία του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, λόγω της κατάστασης που επικρατεί μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Την είδηση δημοσιοποίησε η ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της, ενημερώνοντας πως αντικαταστάτης του θα είναι ο Ρώσος, πρώην διαιτητής FIFA, Νικολάι Ιβανόφ.

Ο Περέιρα εργάστηκε στην Ελλάδα επί μία τριετία -2017-2020- ως αρχιδιαιτητής, ενώ μετά την αποχώρησή του ανέλαβε για λίγους μήνες αρχιδιαιτητής στην Τσεχία κι ακολούθως προσελήφθη από τη Ρωσία τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ο Πορτογάλος επέστρεψε ήδη στην πατρίδα του, ενώ όπως έγινε γνωστό θα παραμείνει στην ομάδα εμπειρογνωμόνων της ρωσικής ομοσπονδίας υπό τον πρόεδρο.

«Τους τελευταίους μήνες, η ομάδα του τμήματος εργάστηκε για την προετοιμασία όλων των απαραίτητων στρατηγικών εγγράφων, συμπεριλαμβανομένου ενός γενικού σχεδίου για την ανάπτυξη και την εκπαίδευση του διαιτητικού σώματος στη Ρωσία.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όλα τα προγραμματισμένα σχέδια θα συνεχίσουν να υλοποιούνται. Ευχαριστώ τη ρωσική ομοσπονδία και ελπίζω ότι στο μέλλον θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε σε μία αντίστοιχη συνεργασία» ανέφερε ο Περέιρα σε δική του τοποθέτηση λίγο μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη ρωσική ομοσπονδία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ