FA: Η ομοσπονδία μισθώνει 100 πούλμαν για τους οπαδούς της Λίβερπουλ και της Σίτι

FA: Η ομοσπονδία μισθώνει 100 πούλμαν για τους οπαδούς της Λίβερπουλ και της Σίτι

Η FA γνωστοποίησε πως λόγω του προβλήματος που θα υπάρχει με τα τρένα την ημέρα του ημιτελικού της Λίβερπουλ με την Σίτι, θα μισθώσει 100 πούλμαν με οπαδούς από το «Άνφιλντ» και το Etihad με προορισμό το «Γουέμπλεϊ».

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι θα αναμετρηθούν στις 16 Απριλίου στο «Γουέμπλεϊ» για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. ωστόσο υπάρχει ένα πρόβλημα με την μετακίνηση των φιλάθλων των δύο ομάδων, καθώς εκείνο το σαββατοκύριακο θα γίνει συντήρηση στην σιδηροδρομική γραμμή και είναι αδύνατη η μετακίνηση των φιλάθλων.

Αρχικά οι δύο ομάδες είχαν ζητήσει από την ομοσπονδία θα γίνει αλλαγή της έδρας της αναμέτρησης, ώστε οι φίλαθλοι των δύο ομάδων να καταφέρουν να δώσουν το παρών και στηρίξουν τις ομάδες στο σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Αυτό, φυσικά, δεν θα συμβεί, ωστόσο, η FA γνωστοποίησε ότι μισθώνει 100 πούλμαν για να φύγουν από το «Άνφιλντ» και το «Etihad» με προορισμό το «Γουέμπλεϊ» για να βοηθηθεί ο κόσμος και να μπορέσει να δώσει το παρών στο μεγάλο παιχνίδι.

Φυσικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τους οπαδούς των Τσέλσι και Κρίσταλ Πάλας για τον άλλο ημιτελικό, αφού εδρεύουν στην πρωτεύουσα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ