Απίθανο: Τζιοβάνι και Ριβάλντο πήραν… εκδίκηση από τον Τζέραρντ μέσα στο Άνφιλντ (pics, vids)

Απίθανο: Τζιοβάνι και Ριβάλντο πήραν… εκδίκηση από τον Τζέραρντ μέσα στο Άνφιλντ (pics, vids)

Δεκαοκτώ χρόνια μετά οι Βραζιλιάνοι του Θρύλου έσμιξαν ξανά και πήραν εκδίκηση από τον Τζέραρντ.

Μπορεί να έχουν περάσει 18 ολόκληρα χρόνια από εκείνο το βράδυ που ο Στίβεν Τζέραρντ άφησε εκτός συνέχειας του Champions League με ένα τρομερό γκολ στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, δίνοντας τη νίκη στη Λίβερπουλ με 3-1 στο «Άνφιλντ».

Ριβάλντο και Τζιοβάνι δεν το… ξέχασαν και στη φιλική αναμέτρηση, ανάμεσα σε θρύλους της Λίβερπουλ και της Μπαρτσελόνα, που διεξήχθη για φιλανθρωπικό σκοπό στο ιστορικό γήπεδο των «κόκκινων», φρόντισαν να πάρουν την εκδίκησή τους. Έστω και καθυστερημένα

Οι δύο Βραζιλιάνοι «μάγοι» που πέρασαν από τη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού, και βίωσαν εκείνο το βράδυ του 2004, βρήκαν δίχτυα και έδωσαν τη νίκη με σκορ 2-1 στους θρύλους των μπλαουγκράνα, παρά την ισοφάριση του Τζέραρντ σε 1-1.

Φυσικά όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδειξαν πως το… τόπι δεν ξεχνιέται, κάνοντας τα «μαγικά» τους στον αγωνιστικό χώρο για καλό σκοπό αφού τα χρήματα δόθηκαν στο ίδρυμα της Λίβερπουλ.

Το ελληνικό χρώμα δεν έλειπε από το γήπεδο, καθώς πέραν των Ριβάλντο και Τζιοβάνι, αγωνίστηκαν οι Χαβιέ Σαβιόλα που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό, και Λουίς Γκαρσία που έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ