Οζίλ: «Ήμουν στη Γερμανία στο ρεπό και όταν γύρισα μου είπαν να μην ξαναπάω για προπόνηση»

Οζίλ: «Ήμουν στη Γερμανία στο ρεπό και όταν γύρισα μου είπαν να μην ξαναπάω για προπόνηση»

Ο Μεσούτ Οζίλ μίλησε για την παραγκώνισή του από την Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας πως η συμπεριφορά του παρεξηγήθηκε.

Ο Μεσούτ Οζίλ έχει τεθεί εκτός Φενέρμπαχτσε το τελευταίο διάστημα καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα παραπονέθηκε στον προπονητή του επειδή τον έβγαλε αλλαγή, με τον ίδιο να τονίζει σε δηλώσεις του πως οι προθέσεις του παρεξηγήθηκαν.

Στη συνέχεια, ο Γερμανός μέσος, ανέφερε ότι μόλις επέστρεψε από το ρεπό του, τον ενημέρωσε η ομάδα πως δεν χρειάζεται να ξαναπάει για προπόνηση.

Οι δηλώσεις του Μεσούτ Οζίλ:

«Ήμουν θυμωμένος με τον εαυτό μου που δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα, αλλά η συμπεριφορά μου παρεξηγήθηκε. Κανείς δεν πρέπει να πιστεύει ότι υπήρχε κακία. Γιατί όλοι ξέρουν ότι είμαι αληθινός οπαδός της Φενέρμπαχτσε.

Τα Μέσα διέδωσαν φήμες ότι συναντήθηκα με ομάδες από το Κατάρ και τις ΗΠΑ. Τα δημοσιεύματα ότι προτιμώ να παίζω εκεί, επειδή κάνω δουλειές με ανθρώπους από το Κατάρ δεν είναι αλήθεια.

Ήμουν στη Γερμανία στο ρεπό μου και όταν επέστρεψα μού είπαν ότι δεν χρειαζόταν να ξαναπάω για προπόνηση. Τώρα ο σύλλογος πήρε μια απόφαση για μένα. Θα περιμένω την τελική απόφαση που θα πάρει η Φενέρμπαχτσε. Θέλω όμως, να ξεκαθαρίσω ότι θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ