Το «ντόμινο» με τα κορυφαία «9αρια» και τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης (pics)

Το «ντόμινο» με τα κορυφαία «9αρια» και τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης (pics)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα; Ο Κίλιαν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης; Και ο Έρλινγκ Χάαλαντ οπουδόποτε αλλού εκτός Ντόρτμουντ. Ένα καλοκαίρι που θα αλλάξει τις ισορροπίες και θα φέρει μεγάλες αλλαγές για τους κορυφαίους επιθετικούς του πλανήτη!

Η «βόμβα» που έριξε το βράδυ του Σαββάτου η SportItalia ήταν αρκετά μεγάλη για να κάνει… σεισμό σε όλη την Ευρώπη. «Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα! Έχει συμφωνήσει ήδη με τον Ζουάν Λαπόρτα και έχει δώσει τα «χέρια» για να γίνει ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα» από το ερχόμενο καλοκαίρι», έγραψαν οι Ιταλοί.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Λαπόρτα είναι διατεθειμένος να προσφέρει έως και 60 εκατομμύρια ευρώ στην Μπάγερν για να αφήσει τον Πολωνό να αποχωρήσει, ο οποίος πάντως έχει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς έως και το καλοκαίρι του 2023.

Πόσο εφικτό είναι να γίνει αυτή η μεταγραφή; 50-50 λένε οι Ισπανοί από την πλευρά τους, οι οποίοι επιβεβαιώνουν πως ο «Λέβα» είναι ψηλά στη λίστα της Μπαρτσελόνα, χωρίς ωστόσο να μιλάνε για οριστική συμφωνία, κρατώντας έτσι χαμηλά την μπάλα.

Ο ίδιος ο Πολωνός πάντως δείχνει να επιθυμεί να αλλάξει ομάδα και να δοκιμάσει κάτι νέο στην καριέρα του, πιστεύοντας πως ένα πρωτάθλημα σαν την La Liga και μια ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα του Τσάβι θα του έδινε περισσότερους… μπόνους για κάποιο ατομικό βραβείο, όπως η Χρυσή Μπάλα.

Βέβαια, ο «Λέβα» δεν είναι ο μόνος σούπερ επιθετικός που ενδέχεται να αλλάξει… πολιτείες το καλοκαίρι. Σχεδόν δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Κίλιαν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν. Με τη Μαδρίτη να μοιάζει ο πιθανότερος προορισμός για τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Παρότι η «L’Equipe» έγραψε πριν από μερικά 24ωρα πως η Μπαρτσελόνα θέλει να μπει… σφήνα στην υπόθεση, ο 24χρονος αναμένεται να καταλήξει στη Μαδρίτη και να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ με την οποία «φλερτάρει» εδώ και περίπου τρία χρόνια.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Βαρκελώνης, η Μπαρτσελόνα δεν έχει κανέναν σκοπό να κινηθεί για τον Εμπαπέ. Και μάλιστα όχι απλώς δεν εξετάζει την υπόθεση αλλά θεωρεί πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποτελεί «κόλπο» της πλευράς του Εμπαπέ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Diaro Sport, η Μπαρτσελόνα πιστεύει πως ο Γάλλος σταρ προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να πάρει ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο από τη Ρεάλ και να στείλει παράλληλα μήνυμα πως δεν θέλει και τον… Χάαλαντ στο «Μπερναμπέου».

Ανοιχτό παραμένει και το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός επιθετικός φαίνεται πως ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του, καθώς η παραμονή του στην Ντόρτμουντ μοιάζει σχεδόν απίθανη με τα τωρινά δεδομένα.

Μάλιστα ο 22χρονος αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση του μέσα στον μήνα στους  ανθρώπους των Βεστφαλών. Ωστόσο η επόμενη του ομάδα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη. Η Μάντσεστερ Σίτι πάντως είναι η ομάδα που έχει το πάνω χέρι μέχρι στιγμής.

Έχει και τα χρήματα, έχει και το πρότζεκτ που ψάχνει ο Χάαλαντ. Η Ρεάλ από την άλλη έχει το… cash, ωστόσο η παρουσία του Καρίμ Μπενζεμά και η επικείμενη απόκτηση του Εμπαπέ βάζουν «φρένο» όπως φαίνεται στον ερχομό του Χάαλαντ στη Μαδρίτη.

Τέλος για την Μπαρτσελόνα το πρόβλημα είναι στο οικονομικό κομμάτι. Το πρότζεκτ του Τσάβι αρέσει στον Χάαλαντ, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν τα οικονομικά δεδομένα για να φτάσουν σε ένα τέτοιο «γερό» deal, κάτι που τους φέρνει και σε θέση αουτσάιντερ αυτή τη στιγμή, καθώς για το συνολικό ποσό της μεταγραφής του Νορβηγού θα ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια ευρώ!

Από την άλλη, στα special mentions αξίζει να μπει και η υπόθεση του Μοχάμεντ Σαλάχ. Παρότι ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ θέλει να συνεχίσει στη Λίβερπουλ, οι «κόκκινοι» δεν του προσφέρουν το συμβόλαιο που επιθυμεί και έτσι δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε μια αποχώρηση «βόμβα» από το «Άνφιλντ», με την Μπαρτσελόνα να είναι μια από τις ομάδες που εξετάζουν την υπόθεση, όπως αναφέρουν από τη Βαρκελώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ