Αποβλήθηκε σε αγώνα της Πόρτο Β’ ο Σεμέδο –  Τι είπε στον διαιτητή (pic)

Αποβλήθηκε σε αγώνα της Πόρτο Β’ ο Σεμέδο – Τι είπε στον διαιτητή (pic)

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αποβλήθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Πόρτο Β' με τη Βαρζίμ αφού σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι, την... έπεσε στον διαιτητή.

Δεν πηγαίνουν και πολύ καλά τα πράγματα για τον Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο. Οι Δράκοι έχουν στείλει τον Πορτογάλο αμυντικό στη Β’ ομάδα του συλλόγου, αφού με την πρώτη έχει αγωνιστεί μόλις 45 λεπτά, με τον δανεικό από τον Ολυμπιακό αμυντικό να εξελίσσεται σε αρνητικό πρωταγωνιστή στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Βαρζίμ.

Η ομάδα του ηττήθηκε με 2-1 και μετά το τέλος της αναμέτρησης επικράτησε ένταση που οδήγησε στην αποβολή του Σεμέδο με απευθείας κόκκινη κάρτα. Κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι ενώ θα πληρώσει 536 ευρώ πρόστιμο.

Όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία, ο λόγος της αποβολής του Σεμέδο ήταν ότι με το φινάλε του ματς πλησίασε τους συμπαίκτες του την ώρα που έκαναν χειραψία με το διαιτητικό τιμ και προσπάθησε να τους απομακρύνει λέγοντας:«Μην τους χαιρετάτε! Ήρθαν εδώ για να μας ληστέψουν και εσείς ακόμα τους χαιρετάτε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ