Σκόραρε ο Πέλκας, επέστρεψε στις νίκες η Φενερμπαχτσέ (2-0, vid)

Σκόραρε ο Πέλκας, επέστρεψε στις νίκες η Φενερμπαχτσέ (2-0, vid)

Με τον Πέλκα να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στη φετινή σεζόν, η Φενερμπαχτσέ κέρδισε με 2-0 την Μαλάτιασπορ, για την 19η αγωνιστική του τούρκικου πρωταθλήματος.

Επιτέλους γκολ για τον Πέλκα, επιτέλους νίκη για την Φενερμπαχτσέ. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός πέτυχε το πρώτο του γκολ στη φετινή σεζόν και βοήθησε την ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες, μετά από τρία παιχνίδια.

Ο διεθνής άσος μπήκε στο 58′, σκόραρε στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης με την Μαλάτιασπορ και οδήγησε την Φενερμπαχτσέ στη νίκη με 2-0, για την 19η αγωνιστική του τούρκικου πρωταθλήματος.

Το σκορ είχε ανοίξει στο 10’ ο Νόβακ, με τον Δημήτρη Πέλκα λίγο πριν το φινάλε να κάνει ωραία ατομική ενέργεια και να σκοράρει με πλασέ, σφραγίζοντας το τρίποντο για την Φενερμπαχτσέ.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Πέλκα στη φετινή σεζόν, με τον διεθνή άσο να σκοράρει μετά από 14 παιχνίδια, στα οποία είχε μείνει… άσφαιρος. Με αυτή τη νίκη η Φενερμπαχτσέ έφτασε τους 32 βαθμούς και ανέβηκε στην 4η θέση, ενώ η Μαλάτιασπορ έμεινε τελευταία με 15 πόντους.

Δείτε το γκολ του Πέλκα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ