Προπονητής Πολωνίας: «Τι ξέρω για το Μεξικό; Έχω δει 3 σεζόν Narcos»

Προπονητής Πολωνίας: «Τι ξέρω για το Μεξικό; Έχω δει 3 σεζόν Narcos»

Ο προπονητής της Πολωνίας Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς, έχει κάνει ένα διαφορετικό σκάουτινγκ στο Μεξικό το οποίο αναμένεται να συναντήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Έναν διαφορετικό τρόπο, ώστε να αντλήσει πληροφορίες για την ομάδα του Μεξικό έχει επιλέξει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας,  Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με τον 52χρονο τεχνικό αντί για σκάουτινγκ να βλέπει… Netflix.

«Μου ζήτησαν από τη μεξικανική τηλεόραση να τους πω τι γνωρίζω για αυτούς και απάντησα πως έχω δει τρεις σεζόν του Narcos στην τηλεόραση και πως γνωρίζω ότι δεν παίζει πια ο Ούγκο Σάντσες», τόνισε με χιούμορ αναφερόμενος στη δημοφιλή σειρά που αφορά στο εμπόριο ναρκωτικών με τα καρτέλ στο Μεξικό (και την Κολομβία).

Στη συνέχεια πάντως σοβαρεύτηκε: «Πέρα από την πλάκα, το Μεξικό διαθέτει φανταστικούς παίκτες. Έχει μια εξαιρετική γενιά ποδοσφαιριστών και θα είναι δύσκολος αντίπαλος, γιατί εκτός των άλλων έχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από τις ευρωπαϊκές ομάδες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ