Προπονητής εθνικής Πολωνίας: «Η ΑΕΚ θέλει να χτίσει μια ομάδα γύρω από τον Κριχόβιακ»

Προπονητής εθνικής Πολωνίας: «Η ΑΕΚ θέλει να χτίσει μια ομάδα γύρω από τον Κριχόβιακ»

Τα πλάνα που έχει η ΑΕΚ με τον Κριχόβιακ αποκάλυψε ο προπονητής της εθνικής Πολωνίας, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς.

Να χτίσει γύρω από τον Κριχόβιακ την ομάδα της θέλει η ΑΕΚ. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πολωνίας, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς.

Ο τεχνικός της πατρίδας του Κριχόβιακ, βρέθηκε στην Ελλάδα πριν από μερικές ημέρες όπου συναντήθηκε τόσο με τον νέο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, όσο και με τον Σιμάνσκι. Παράλληλα, ο Μίχνιεβιτς συναντήθηκε και με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, καθώς ξεναγήθηκε και στις εγκαταστάσεις του νέου γηπέδου.

Ο προπονητής της Πολωνίας, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και αποκάλυψε τα πλάνα που έχει η ΑΕΚ, αναφέροντας πως οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να χτίσουν γύρω από τον Κριχόβιακ, επιθυμώντας φυσικά να τον κρατήσουν και μετά το καλοκαίρι.

«Μίλησα με τους παίκτες, αλλά και με τον προπονητή, τον πρόεδρο της ΑΕΚ, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή Παναγιώτη Κονέ, τον οποίο θυμάμαι από το πέρασμά του από τη Serie A με τη Μπολόνια», ανέφερε ο Μίχνιεβιτς και συνέχισε:

«Η ΑΕΚ θέλει να χτίσει την ομάδα γύρω από τον Κριχόβιακ. Θέλουν πολύ να τον κρατήσουν περισσότερο, όχι μόνο ως το τέλος της σεζόν. Τώρα ο «Κρίχα» πρέπει να πάρει αποφάσεις. Θα έχει μεγάλες προοπτικές στην Αθήνα σίγουρα. Η ΑΕΚ θα μπει στο νέο της γήπεδο τον Αύγουστο. Θα έχει τις πιο ωραίες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα», δήλωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ