Μπουφόν: Η γκάφα της καριέρας του κόντρα στην Περούτζια, οπαδοί ζητούν να αποσυρθεί (vid)

Μπουφόν: Η γκάφα της καριέρας του κόντρα στην Περούτζια, οπαδοί ζητούν να αποσυρθεί (vid)

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της Πάρμα, στην ήττα με 2-0 από την Περούτζια, κάνοντας «δώρο» το δεύτερο γκολ με μια ανεπανάληπτη γκάφα, με αρκετούς οπαδούς πλέον να εκφράζουν την επιθυμία να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Ιταλός πορτιέρε έμεινε στην ιστορία ως ένας από τους πιο σταθερούς και ποιοτικούς γκολκίπερ της σύγχρονης και όχι μόνο ιστορίας, αποτελώντας εγγύηση για την άμυνα είτε της Γιουβέντους, είτε της εθνικής Ιταλίας.

Ωστόσο τα χρόνια έχουν περάσει, και οι… γκάφες έρχονται πιο εύκολα πια. Όπως αυτή που συνέβη στον Μπουφόν στην αναμέτρηση της Πάρμα κόντρα στην Περούτζια, δίνοντας έτσι την τέλεια… πάσα σε αρκετούς οπαδούς να ζητήσουν την απόσυρση του από την ενεργό δράση.

Μόλις στο 7ο λεπτό και με το σκορ ήδη στο 1-0 υπέρ της Περούτζια, ο Ιταλός θέλησε να υποδεχθεί τη μπάλα από την πάσα του αμυντικού του και χωρίς να πιέζεται βρήκε… αέρα, δίνοντας την ευκαιρία στον Ολιβιέρι να σκοράρει με κενή εστία.

Έτσι το ολέθριο λάθος του Μπουφόν, έδωσε «τροφή» σε ορισμένους φαν μέσω social media να ζητήσουν από τον «Τζίτζι» να κρεμάσει παπούτσια και γάντια.

«Μισώ να βλέπω τον Μπουφόν σε τέτοια κατάσταση. Σε αυτό το σημείο, απλά τα μαζεύεις και αποσύρεσαι.
«Κάποιες φορές, πρέπει κάποιος να σου πει ότι είναι στιγμή να αποσυρθείς. Ακόμα κι αν σε λένε Τζιανλουίτζι Μπουφόν», έγραψαν μερικοί χρήστες στα social media για τον Τζίτζι, ο οποίος έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό του στην Πάρμα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, όταν και θα είναι αισίως 46 ετών!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ