Ραϊόλα: «Με πέθαναν δεύτερη φορά σε τέσσερις μήνες»!

Ραϊόλα: «Με πέθαναν δεύτερη φορά σε τέσσερις μήνες»!

Παγκόσμια γκάφα με τον Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος ζει και με επίσημη τοποθέτηση του μέσω Twitter αναφέρει: «Με πέθαναν δεύτερη φορά σε τέσσερις μήνες, φαίνεται ότι έχω την ικανότητα και ν' αναστηθώ»

Απίστευτα πράγματα στην Ιταλία με τον θάνατο του Μίνο Ραϊόλα, καθώς την ώρα που ο Ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι ο διάσημος ατζέντης «έφυγε» από τη ζωή, εκείνος έκανε tweet!

Συγκεκριμένα, πριν λίγα λεπτά έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Ραϊόλα πέθανε σε ηλικία 54 ετών, με τα μεγαλύτερα ΜΜΕ να «πέφτουν» σε μια απίθανη γκάφα, καθώς ο εκ των κορυφαίων μάνατζερ στον κόσμο όχι μόνο ζει, αλλά έκανε και tweet, διαψεύδοντας πλήρως τα σενάρια για τον θάνατο του.

Μετά τις πληροφορίες που μετέφεραν άμεσοι συνεργάτες του, το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί, αλλά και ο Δρ. Αλμπέρτο Ζανγκρίλο από το San Raffaele Hospital από το Μιλάνο, ήρθε και η επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Ραϊόλα.

«Η παρούσα κατάσταση της υγείας μου για όσους αναρωτιούνται: Εκνευρισμένος που με πέθαναν δεύτερη φορά σε τέσσερις μήνες! Mάλλον έχω τη δυνατότητα να αναστηθώ», έγραψε στο προφίλ του στα social media!

Δείτε το tweet:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ