Τούχελ: «Μπορεί να παίξουν Κόβατσιτς και Καντέ στον τελικό»

Τούχελ: «Μπορεί να παίξουν Κόβατσιτς και Καντέ στον τελικό»

Αποκαλύψεις από τον Τόμας Τούχελ μία μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στη Λίβερπουλ.

Ματέο Κόβατσιτς και Ενγκολό Καντέ ενδέχεται να αγωνιστούν στον αυριανό (14/5, 18:45) τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον Τόμας Τούχελ.

Ο Κόβατσιτς, ο οποίος είχε επιστρέψει πρόσφατα από τραυματισμό, δέχτηκε ένα τάκλιν από τον εξτρέμ της Λιντς, Νταν Τζέιμς, ο οποίος αποβλήθηκε, στη νίκη με 3-0 των «μπλε» στην Premier League την Τετάρτη στο «Έλαντ Ρόουντ».

Ο Τούχελ είπε ότι ο Κόβατσιτς δεν έχει νέο τραυματισμό στον αστράγαλο, αλλά υπέφερε από έντονους πόνους, ενώ ο Καντέ αναμένεται να προπονηθεί αργότερα σήμερα, αφού έχασε τους τρεις τελευταίους αγώνες της ομάδας, λόγω τραυματισμού.

«Θα το δοκιμάσουμε στην προπόνηση σήμερα. Ο Ματέο θέλει να το δοκιμάσει» είπε ο Τούχελ στους δημοσιογράφους. «Το ιατρικό τμήμα άναψε το πράσινο φως για να το δοκιμάσουμε. Το πλεονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχει νέος τραυματισμός, αλλά υπάρχει έντονος πόνος και ο αστράγαλος ήταν πολύ πρησμένος. Ελπίζουμε ότι ίσως είναι αρκετός χρόνος για να τα καταφέρει, αλλά θα προσπαθήσουμε στην προπόνηση και θα μάθουμε περισσότερα γι’ αυτό» τόνισε ο Γερμανός προπονητής.

Όταν ρωτήθηκε για τη διαθεσιμότητα του Καντέ, ο Τούχελ είπε: «Προσπαθεί κι αυτός. Προσπάθησε χθες στην προπόνηση της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε επίσης σήμερα μαζί του. Θέλει να παίξει και ελπίζω να τα καταφέρει στην προπόνηση. Θα είναι κρίσιμο για εμάς και είναι η στιγμή να πάρουμε ρίσκα. Πρέπει να είσαι ακριβής σε αυτούς τους αγώνες, είναι τόσο κλειστοί αγώνες, θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αντιμετωπίζουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές και μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα».

Ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι και ο Μπεν Τσίλγουελ είναι ακόμη τραυματίες και θα απουσιάσουν από τον αυριανό αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ