Η μεγάλη ώρα της Νότιγχαμ: Έτοιμη να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό των 200 εκατ. ευρώ (pic)

Η μεγάλη ώρα της Νότιγχαμ: Έτοιμη να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό των 200 εκατ. ευρώ (pic)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τη δουλειά κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και να δώσει ραντεβού με τη Χάντερσφιλντ για τον μεγάλο τελικό ανόδου του Γουέμπλεϊ.

Η πρώτη μεγάλη βραδιά για τη Νότιγχαμ Φόρεστ έφτασε. Μπροστά στο κοινό της στο «City Ground» η ομάδα του Στιβ Κούπερ καλείται να τελειώσει τη δουλειά κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και να είναι παρούσα στο μεγάλο ραντεβού της 29ης Μάϊου στο Γουέμπλεϊ.

Εκεί που από χθες περιμένει η Χάντερσφιλντ έχοντας βγάλει νοκ άουτ τη Λούτον στον πρώτο ημιτελικό της Championship. Εκεί που θα βρεθεί η Νότιγχαμ αν υπερασπιστεί το 2-1 από το πρώτο παιχνίδι και καταφέρει να δώσει το παρών στον τελικό των 200 εκατ. ευρώ με φόντο την επιστροφή της στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου. Στην Premier League από την οποία απουσιάζει 23 ολόκληρα χρόνια.

Θυμίζουμε πως σε αυτά τα ματς δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, ωστόσο αν η Νότιγχαμ παρουσιαστεί όπως στο πρώτο παιχνίδι, δύσκολα θα χάσει το εισιτήριο για τον τελικό. Στο αντίστοιχο ματς για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος πάντως οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 1-1, αποτέλεσμα φυσικά που δεν θα χαλούσε καθόλου τη Νότιγχαμ και στο αποψινό παιχνίδι.

Όσο για τη Χάντερσφιλντ, είναι πολύ πιο πρόσφατη στην Premier League αφού υποβιβάστηκε τη σεζόν 2018-19 και θέλει κι εκείνη να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. Μέχρι να φτάσουμε όμως εκεί, πρέπει πρώτα η Νότιγχαμ να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε προ ημερών κόντρα στις «Λεπίδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ