Έκαμψε την αντίσταση της Λούτον και πέρασε στον τελικό ανόδου η Χάντερσφιλντ

Έκαμψε την αντίσταση της Λούτον και πέρασε στον τελικό ανόδου η Χάντερσφιλντ

Με «χρυσό» σκόρερ τον Τζόρνταν Ρόουντς η Χάντερσφιλντ ξεπέρασε με 1-0 το εμπόδιο της Λούτον και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του «Γουέμπλεϊ», εκεί όπου περιμένει μια εκ των Νότιγχαμ Φορεστ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Την πρόκριση στον τελικό ανόδου των πλέι οφ της Championship πανηγύρισε η Χάντερσφιλντ, η οποία επικράτησε 1-0 της Λούτον (1-1 ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας) χάρη σε ένα γκολ του Τζόρνταν Ρόουντς στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης!

Η Χάντερσφιλντ είχε τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνημα, με τους φιλοξενούμενους να αρκούνται σε παθητικό ρόλο. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε μεγάλες συγκινήσεις, με την Χάντερσφιλντ να αγγίζει το 1-0 με τον Γουόρντ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν,  με τον Τομ Λις να σκοράρει στο 65′, αλλά το γκολ του να ακυρώνεται σωστά ως οφσάιντ. Τελικά, η λύτρωση για τους νικητές ήρθε στο 82′, με τον Τόμας να εκτελεί φάουλ και τον Ρόουντς να στέλνει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0, το οποίο έμελλε να παραμείνει μέχρι τέλους.

Έτσι, η Χάντερσφιλντ πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του «Γουέμπλεϊ», εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νότιγχαμ Φόρεστ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη επικράτησε με 2-1 στον πρώτο αγώνα), με φόντο την πολυπόθητη άνοδο στην Premier League!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ