Σκέτη μαγεία: Η τελευταία φορά που ο Μέσι έπαιξε τελικό στο «Γουέμπλεϊ» (vid)

Σκέτη μαγεία: Η τελευταία φορά που ο Μέσι έπαιξε τελικό στο «Γουέμπλεϊ» (vid)

Τον δεύτερο τελικό του στο «Γουέμπλεϊ» δίνει απόψε ο Μέσι, με τους Αργεντινούς να ευελπιστούν να δουν τον pulga όπως ήταν στον πρώτο τελικό που έδωσε στο «θρυλικό» γήπεδο.

Το ημερολόγιο έγραφε 28/5/2011.

Τελικός Champions League, στο… θρυλικό «Γουέμπλεϊ». Μια μάχη, ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου της τότε εποχής και ένα repeat της αναμέτρησης που είχαν δώσει στη Ρώμη δύο χρόνια νωρίτερα.

Η Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σε μια μάχη που τελικά έγραψε ιστορία. Ο Λιονέλ Μέσι ήταν αυτός που ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι, δίνοντας μια μοναδική παράσταση στην αγγλική πρωτεύουσα.

Έντεκα χρόνια μετά, ο pulga είναι έτοιμος να δώσει το «παρών» σε έναν ακόμη τελικό στο «θρυλικό» γήπεδο των Άγγλων. Αυτή τη φορά ωστόσο με την εθνική Αργεντινής, στο πλαίσιο του Finalissima κόντρα στην Ιταλία.

Η υπερ-πρωταθλήτρια κόσμου κρίνεται σήμερα (Novasports Prime, 21:45) στο «Γουέμπλεϊ» και σίγουρα οι άνθρωποι της «Αλμπισελέστε» θα ήθελαν να δουν τον Μέσι που είδε όλος πλανήτης σε εκείνον τον τελικό του Champions League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για την ιστορία… Ο Μέσι σκόραρε το 2-1 σε εκείνον τον τελικό και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με το απόλυτο 10/10 rating, κάτι που δεν έχει κάνει κανένας άλλος ποδοσφαιριστής σε τελικό Champions League την τελευταία δεκαετία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ