«Τρέλα» για το Μουντιάλ από τους Αργεντινούς – Σπάνε τα «κοντέρ» για ένα εισιτήριο (pic)

«Τρέλα» για το Μουντιάλ από τους Αργεντινούς – Σπάνε τα «κοντέρ» για ένα εισιτήριο (pic)

Μόνο οι Αργεντινοί «κουβαλάνε» τέτοια «τρέλα»! Απίστευτη η ζήτηση για ένα εισιτήριο εν όψει του Μουντιάλ!

164 ημέρες απομένουν για την έναρξη της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης του πλανήτη. Το Μουντιάλ του 2022 βρίσκεται προ των πυλών, με το Κατάρ να ετοιμάζεται για να φορέσει τα… καλά του ώστε να υποδεχτεί τις 31 υπόλοιπες χώρες που θα αγωνιστούν στα γήπεδα της χώρας.

Ένα από τα μεγάλα φαβορί είναι φυσικά η Αργεντινή. Η «Αλμπισελέστε» περνάει την καλύτερη φάση των τελευταίων ετών, προέρχεται από την κατάκτηση του Copa America, σήκωσε το Finalissima με την Ιταλία και γενικότερα βγάζει μια υγεία την οποία είχε πολλά χρόνια να τη δείξει.

Όλα αυτά και το γεγονός πως οι Αργεντινοί κουβαλάνε από μόνοι τους μια ιδιαίτερη… τρέλα, έχουν φέρει «πονοκέφαλο» στην FIFA η οποία καλείται να διαχειριστεί μια απίστευτη ζήτηση για τα παιχνίδια της «Αλμπισελέστε»!

Σύμφωνα με τους Times, τα τρία ματς των ομίλων της Αργεντινής, βρίσκονται στα πέντε παιχνίδια με τη μεγαλύτερη ζήτηση εισιτηρίων!

Πρώτο σε ζήτηση είναι φυσικά ο τελικός, με τον αριθμό να φτάνει στα 3 εκατομμύρια! Στη 2η θέση το ματς της Αργεντινής με το Μεξικό με τη ζήτηση να «αγγίζει» τα 2,5 εκατ. και στην 3η θέση το παιχνίδι της παρέας του Λιονέλ Μέσι με τη Σαουδική Αραβία (1,4 εκατ.).

Στην 4η θέση ο μεγάλος αγώνας ανάμεσα σε ΗΠΑ και Αγγλία (1,4), με το Αργεντινή – Πολωνία (1,1) να «κλείνει» την πεντάδα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ