Με το πόδι στο γκάζι η Μακάμπι Χάιφα για τον Ολυμπιακό – Πήρε Σούντγκρεν κλείνει και σέντερ φορ που… «θα τρελάνει κόσμο»

Με το πόδι στο γκάζι η Μακάμπι Χάιφα για τον Ολυμπιακό – Πήρε Σούντγκρεν κλείνει και σέντερ φορ που… «θα τρελάνει κόσμο»

Σε μεταγραφικό οργασμό η Μακάμπι Χάιφα...

Δύσκολη κλήρωση για τον Ολυμπιακό η Μακάμπι Χάιφα στον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Δυσκολότερη και για τη Μακάμπι Χάιφα που όπως φαίνεται όμως δεν πτοείται. Σε διαδικασία μεταγραφικής αντεπίθεσης οι πρωταθλητές Ισραήλ.

Έκλεισαν τον Ντάνιελ Σουντγκρέν, τον γνωστό μας από τη σημαντική του θητεία στον Άρη. Κλείνει και σέντερ φορ «κάνω τη διαφορά» αν αναλογιστούμε όσα γράφουν εδώ και λίγη ώρα τα τοπικά Μέσα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sport5.co.il», ο επιθετικός της Αϊτής, Φραντζντί Πιερό, που αγωνίζεται στη Γκινγκάμπ, είναι ο διακαής πόθος για τη θέση του φορ. Και το φοβερό της υπόθεσης;

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Μακάμπι Χάιφα διεκδικεί τον ποδοσφαιριστή από τον Άρη! «Η πρώην ομάδα του Σούντγκρεν, ο Άρης Θεσσαλονίκης, προσπαθεί να προσθέσει τον επιθετικό της Γκάνγκαν στο ρόστερ της» αναφέρεται χαρακτηριστικά! Στη Μακάμπι, προσθέτουν, είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν στους Γάλλους ένα ποσό, που κυμαίνεται από 1,5 έως 2 εκατομμύρια ευρώ και να δώσουν στον επιθετικό μισθό μισού εκατομμυρίου ευρώ τη σεζόν!

Πηγή του συλλόγου είπε στο ίδιο Μέσο: «Αν έρθει, θα τρελάνει κόσμο»! Όπως είπαν, δε, μέλη της οικογένειάς του, ο Πιέρο λαμβάνει καθημερινά εκατοντάδες μηνύματα από οπαδούς της Μακάμπι Χάιφα, που επιθυμούν την άφιξή του.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Μπαράκ Μπαχάρ θα προσπαθήσει να πάρει επιθετικό πριν αναχωρήσει για την προετοιμασία της στην Ολλανδία. Ο υψηλόσωμος (1,94μ.) 27χρονος επιθετικός Φραντζντί Πιερό πέρυσι «έγραψε» 15 γκολ και 4 ασίστ σε 35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ