Μαρτίνς: «Είδαμε καλά πράγματα» – Τι είπε για τον Ζινκερνάγκελ

Μαρτίνς: «Είδαμε καλά πράγματα» – Τι είπε για τον Ζινκερνάγκελ

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Κρακόβια.

Ικανοποιημένος έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο φιλικό στην Κρακόβια (0-0), το τρίτο επί αυστριακού εδάφους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι είδε καλά πράγματα από την ομάδα του και στάθηκε στις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές του. «Κάναμε καλές ευκαιρίες αλλά δε καταφέραμε να βάλουμε γκολ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιβηρας προπονητής, ο οποίος μίλησε και για τον Ζινκερνάγκελ.

Ο Μαρτίνς τόνισε ότι ο Δανός ξεκίνησε αργά προπονήσεις και γι’ αυτό δεν έπαιξε στο σημερινό φιλικό, ενώ είναι πιθανό να τον χρησιμοποιήσει στο επόμενο με την Σλάβια Πράγας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είδαμε καλά πράγματα σήμερα. Βελτιωθήκαμε στην άμυνα των αντεπιθέσεων κάναμε καλές ευκαιρίες αλλά δε καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Είδα μια ομάδα να παλεύει και μου άρεσε αυτό και παρά το ότι δεν βάλαμε γκολ αντέξαμε παρά την κούραση και τη ζέστη. Τα παιχνίδια μετράνε για το ομαδικό μας πνεύμα και οι παίκτες δίνουν το κάτι παραπάνω και είμαι χαρούμενος για αυτό».

Για τον Ζινκερνάγκελ: «Άργησε πολύ να έρθει, κάνει προπονήσεις, θα τον δούμε στο επόμενο παιχνίδι 15-20 λεπτά ίσως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ