Ποδοσφαιριστές που είχαν μπλεξίματα με τον… νόμο

Ποδοσφαιριστές που είχαν μπλεξίματα με τον… νόμο

Από τον Άνταμ Τζόνσον και τον Μπέντζαμιν Μεντί μέχρι τους θρυλικούς Ροναλντίνιο και Τζόρτζ Μπεστ. Το10 σας παρουσιάζει την λίστα των ποδοσφαιριστών που οι λάθος επιλογές τους οδήγησαν στην φυλακή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Βρετανών γνωστός ποδοσφαιριστής ομάδας του κορυφαίου ποδοσφαρικού πρωταθλήματος του κόσμου συνελήφθη τo πρωί της Δευτέρας (4/7), στο Βόρειο Λονδίνο με την κατηγορία του βιασμού με θύμα μια 20χρονη γυναίκα. Όπως ανέφερε η  καταγγέλουσα το περιστατικό διεξήχθη τον προηγούμενο μήνα.

Μάλιστα το σήριαλ φαίνεται πως έχει ακόμη πολλά επεισόδια, καθώς μια μέρα αργότερα (5/7) η βρετανική εφημερίδα επανήλθε με νέο σοκαριστικό κείμενο αποκαλύπτοντας πως ο ποδοσφαιριστής κατηγορείται για δύο ακόμη βιασμούς και επιθέσεις σε δύο διαφορετικές γυναίκες την περσινή χρονιά.

Διαβάστε επίσης: Πιέσεις για αποβολή του ποδοσφαιριστή που συνελήφθη για βιασμούς

Με αφορμή την περιπέτεια του γνωστού ποδοσφαιριστή της Premier League με τον νόμο, To10 σας παρουσιάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι βρέθηκαν πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Μπέντζαμιν Μεντί 

Ο Γάλλος πρώην αριστερός μπακ της Μάντσεστερ Σίτι που έχασε την θέση του και στους «Πολίτες» αλλά και στην εθνική ομάδα της χώρας του αντιμετωπίζει πλέον και 8η κατηγορία για βιασμό.

Ο Μεντί φέρεται να διέπραξε όλα τα εγκλήματα στο διάστημα από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021 και παρά τις καταγγελίες δηλώνει αθώος.

Ο 27χρονος Γάλλος αντιμετωπίζει πλέον 8 κατηγορίες για βιασμό και άλλες 2 για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού με την δίκη του να έχει οριστεί για τις 25 Ιουλίου.

Εντμούντο

Στα 90s υπήρξε ένας γκολτζής ο οποίος μεγαλούργησε με τις φανέλες των Φιορεντίνα και Νάπολι. Ο λόγος για τον Εντμουντο ο οποίος το 1995 είχε προκαλέσει τον θάνατο τριών ανθρώπων που επέβαιναν σε άλλο αυτοκίνητο, αλλά κατάφερε αντί να περάσει τέσσερα χρόνια πίσω από τα σίδερα, να μείνει εκεί μόνο για μία μέρα.

Τζόι Μπάρτον

Ένας χαρησματικός ποδοσφαιριστής ο οποίος θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερη καριέρα, αν δεν του έβαζε τρικλοποδιές ο ατίθασος χαρακτήρας του. Ο Βρετανός ουδέποτε μπορούσε να συγκρατήσει τον θυμό του, κάτι που εκτός από τον αγωνιστικό χώρο το έδειχνε και εκτός.

Έτσι το 2008 έδειρε κάποιον σε παμπ του Λονδίνου και έφαγε τέσσερις μήνες αν και τελικά μέσα έμεινε μόνο για 77 ημέρες.

Άνταμ Τζόνσον

Ο πρώην αστέρας της Σάντερλαντ, Άνταμ Τζόνσον βρέθηκε στη φυλακή έπειτα από την υπόθεση περί αποπλάνησης και σεξουαλικής παρενόχλησης 15χρονης κοπέλας, της οποίας ο πατέρας έμαθε για το περιστατικό και κίνησε όλες τις διαδικασίες προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να συλληφθεί όπως και έγινε.

Συνελήφθη στις 2 Μαρτίου 2015 και αποφυλακίστηκε στις 22 Μαρτίου 2019, εκτίοντας το 50% της ποινής που του είχε επιβληθεί.

Ζερμέν Πέναντ

Ο Ζερμέν Πέναντ ήταν μια από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έφτασαν σε σημείο να φορούν ηλεκτρονικό πομπό εντοπισμού ενώ έπαιζαν ποδόσφαιρο. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός καταδικάστηκε ενώ οδηγούσε μεθυσμένος στους δρόμους του Μπέρμπιγχαμ, με τους «μπλε» να τον αγοράζουν με κανονική μεταγραφή μετά την επιστροφή του από την φυλακή στην οποία έκατσε για 30 ημέρες.

Ίαν Ράιτ

Ένας παίκτης ο οποίος μετατράπηκε σε θρύλο της Άρσεναλ. Ωστόσο πριν φτιάξει τον μύθο του στους «κανονιέριδες» είχε βρεθεί στην… στενή καθώς δεν είχε την δυνατότητα να πληρώσει ένα πρόστιμο που του επιβλήθηκε (δεν είχε ασφάλεια αυτοκινήτου) και έτσι βρέθηκε για 15 ημέρες στη φυλακή.

Όπως παραδέχθηκε το γεγονός αυτό τον έκανε να συγκεντρωθεί στην καριέρα του στο ποδόσφαιρο, φτάνοντας στο σημείο να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Άρσεναλ, προτού καταφέρει να τον ξεπεράσει ο Τιερί Ανρί.

Τζορτζ Μπεστ

Δύο φορές ο «μάγος» της στρογγυλής θεάς πιάστηκε επειδή οδηγούσε μεθυσμένος και μία για παρενόχληση ενός ανήλικου κοριτσιού, για την οποία κατηγορία όμως απαλλάχθηκε.

Επιπλέον ο αείμνηστος θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιάστηκε να είναι υπό την επήρεια αλκοόλ, προσέβαλε αστυνομικό, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης τριών μηνών.

Ροναλντίνιο

Ο παλαίμαχος σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, βρέθηκε για 32 ημέρες σε φυλακή της Παραγουαής. Ο Ροναλντίνιο είχε καταδικαστεί σε έξι μήνες φυλάκιση, για χρήση πλαστού διαβατηρίου.

Ο Βραζιλιάνος σταρ και ο αδερφός επιχείρησαν να εισέλθουν στην Παραγουάη με πλαστά διαβατήρια, όταν έγιναν αντιληπτοί κατά τον έλεγχο από τις αρχές της λατινοαμερικάνικης χώρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ