Στην Κωνσταντινούπολη για την Μπεσίκτας ο Μαζουακού (Vid)

Στην Κωνσταντινούπολη για την Μπεσίκτας ο Μαζουακού (Vid)

Ο Αρτούρ Μαζουακού βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη ώστε να πραγματοποιήσει τις ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην Μπεσίκτας

Ο Αρτούρ Μαζουακού ετοιμάζεται να αλλάξει παραστάσεις έπειτα από έξι πετυχημένες σεζόν στη Premier League φτιάχνει τις βαλίτσες του για νέες πολιτείες.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη έτσι ώστε να πραγματοποιήσει τις ιατρικές και εργομετρικές του εξετάσεις και να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Γουέστ Χαμ στη Μπεσίκτας.

Ο έμπειρος αριστερός μπακ έχει συμβόλαιο με τα «σφυριά», ως το 2024 ωστόσο για τη φετινή τουλάχιστον χρονιά οι δρόμοι που θα ακολουθήσουν θα είναι χωριστοί.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Με Μακάμπι Χάιφα ή Απόλλωνα ο Ολυμπιακός στα play offs του Europa League

Ο 28χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε 105 αγώνες στη Premier League, έχει σημειώσει 1 γκολ και έχει μοιράσει οκτώ ασίστ. Τη περασμένη σεζόν έπαιξε 13 φορές στο Αγγλικό και τέσσερις στο Europa League πρωτάθλημα έχοντας απολογισμό ένα γκολ και μια ασίστ.

Ο Μαζουακού αποχώρησε από τον Ολυμπιακό στις 8 Αυγούστου του 2016, με τη μεταγραφή του να βάζει επτά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του «ερυθρόλευκου» συλλόγου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ