Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 3-2 : «Βόμβα» Μαζουακού στην Premier League

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 3-2 : «Βόμβα» Μαζουακού στην Premier League

«Σφυροκόπημα» της Τσέλσι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου! Με τον Μαζουακού να βρίσκει δίχτυα στο 87ο λεπτό, η Γουέστ Χαμ έριξε στο... καναβάτσο (3-2) την Τσέλσι, βάζοντας φωτιά στην Premier League.

Φωτιά στη μάχη του πρωταθλήματος έβαλε η Γουέστ Χαμ!

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ δύο φορές, τα «σφυριά» επικράτησαν (3-2) της Τσέλσι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, κάνοντας… δώρο στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, ο Αρτούρ Μαζουακού, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να βρίσκει δίχτυα στο 87ο λεπτό, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του Μόγιες.

Πλέον, η Τσέλσι μπορεί να κατρακυλήσει μέχρι και 3η, με την Λίβερπουλ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας (17:00) τη Γουλβς, ενώ η Σίτι δοκιμάζεται (19:30) στην έδρα της Γουότφορντ. Μετά από 15 αγώνες, οι «μπλε» έχουν συγκεντρώσει 33 βαθμούς, με τους «Πολίτες» να βρίσκονται στον πόντο και τους Reds να έχουν 31. ‘Οσον αφορά τη Γουέστ Χαμ, τα «σφυριά» συνεχίζουν την τρελή πορεία τους στην εφετινή Premier League, καθώς παραμένουν στην πρώτη τετράδα (27).

Γουέστ Χαμ και Τσέλσι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 28ο λεπτό, με τον Τιάγκο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος στόπερ πήδηξε πιο ψηλά από όλους, νικώντας τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων για το 0-1.

Στο 38΄, η ομάδα του Μόγιες έφερε το ματς στα ίσια από την άσπρη βούλα. Ο Μεντί ανέτρεψε τον Μπόουεν, με τον Λαντσίνι να ισοφαρίζει. Στο 44’ ο Ζίγιεχ με εκπληκτική σέντρα 25 μέτρων βρήκε τον Μάουντ και εκείνος στην κίνηση πέτυχε ένα τρομερό γκολ για το 1-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 56΄, η Γουέστ Χαμ ισοφάρισε ξανά με τον Μπόουεν, για να έρθει η μεγάλη ανατροπή στο 87ο λεπτό. Με ένα καταπληκτικό γκολ, ο Μαζουακού έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του Μεντί, ρίχνοντας στο καναβάτσο τους «μπλε». Ετσι, μετά τη Λίβερπουλ, τα «σφυριά» υπέταξαν και την ομάδα του Τούχελ, δείχνοντας και πάλι πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση τη φετινή σεζόν.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ζουμά (71′ Φορνάλς), Ντόουσον, Ντιόπ, Κουφάλ, Σούτσεκ, Τζόνσον (45′ Μαζουακού), Ράις, Αντόνιο, Λαντσίνι (85′ Μπενραχμά), Μπόουεν

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Σίλβα, Αλόνσο (72′ Πούλισικ), Ζορζίνιο, Λόφτους-Τσικ, Τζέιμς, Μάουντ, Ζίγιες (64′ Χάντσον-Οντόι), Χάβερτς (46′ Λουκάκου)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ