Στην Μπόκα Τζούνιορς ο Καβάνι (Pic)

Στην Μπόκα Τζούνιορς ο Καβάνι (Pic)

Ο Έντισον Καβάνι ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του καθώς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο τα χει βρει σε όλα με την Μπόκα Τζούνιορς

Ο Έντισον Καβάνι ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη τη σεζόν 2006-07, για λογαριασμό της Παλέρμο και ακολούθησαν στη συνέχεια οι Νάπολι και Παρί Σεν Ζερμέν και τελευταία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στις οποίες ο Ουρουγουανός άφησε το στίγμα του.

Ο «El Matador», είναι ένας ποδοσφαιριστής αγαπητός στον κόσμο κατά κοινή ομολογία, μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που απορούσαν με τον παραγκωνισμό του από την βασική ενδεκάδα των κόκκινων »διαβόλων» το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Τον αποκλείει ένας Γάλλος «χειρούργος» με το έτσι – θέλω

Πλέον, με παραστάσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, πολλές εμπειρίες και… σπουδαίες εμφανίσεις, ο 35χρονος αστέρας ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, και να μετακομίσει στην Αργεντινή για λογαριασμό της Μπόκα Τζούνιορς. το τελευταίο διάστημα είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων ,όπως της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Σεβίλλης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον πάντα έγκυρο σε μεταγραφικά ζητήματα, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο επόμενος σταθμός του Καβάνι θα είναι η Μπόκα Τζούνιορς στην οποία υπέγραψε ως ελεύθερος.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος επισημαίνει πως ο «matador» δεν ήθελε να πάει σε καμία ομάδα της La Liga και είχε στο μυαλό του μόνο την Μπόκα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ