Νέο περιστατικό βίας με διαιτητή να δέχεται… μπουνιά επειδή έδωσε πέναλτι (Vids)

Νέο περιστατικό βίας με διαιτητή να δέχεται… μπουνιά επειδή έδωσε πέναλτι (Vids)

Ένα ακόμα περιστατικό βίας έρχεται από τα γήπεδα του κόσμου και συγκεκριμένα από το Εκουαδόρ όπου διαιτητής δέχτηκε μπουνιά εξαιτίας μιας απόφασης του

Τι κι’ αν βρισκόμαστε στο 2022 και έχουν γίνει τεράστια βήματα προόδου στο ποδόσφαιρο αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς, η βία εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων δε λέει να εκλείψει και είμαστε στη δυσάρεστη να βλέπουμε συνεχώς καινούρια περιστατικά.

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρέθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην πρωτοπόρο και την ουραγό του πρωταθλήματος του Εκουαδόρ, Άουκας Κίτο- Μακαρά, όπου ο διαιτητής της αναμέτρησης δέχτηκε μπουνιά για την απόφαση του να δώσει πέναλτι στους φιλοξενουμένους έπειτα από εξέταση στο VAR.

Διαβάστε επίσης:  Ο Κλοπ έδωσε συμβουλές… διαχείρισης της κριτικής στον Τεν Χαγκ

Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο «άρχοντας της αναμέτρησης» έδωσε την ευκαιρία στην Άουκας να ανοίξει το σκορ καθώς αποφάσισε έπειτα από εξέταση του βίντεο να χρεώσει παράβαση εντός της περιοχής.

Αυτή του η απόφαση δεν άρεσε στους παίκτες και στον πάγκο, οι οποίοι δημιούργησαν μια σύρραξη με τη κατάσταση να φτάνει στα άκρα όταν ο προπονητής τερματοφυλάκων της Μαρακά επιτέθηκε με μπουνιά στον διαιτητή.

Για την ιστορία, ο αγώνας ολοκληρώθηκε ισόπαλος με 1-1 καθώς τρια λεπτά τον καταλογισμό του πρώτου πέναλτι ο διαιτητής έδωσε ακόμα ένα στην Μακαρά αυτή τη φορά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ