Επίσημο το mega deal της ΑΕΚ: Παίκτης της Λοκομοτίβ Μόσχας ο Μιτάι! (pic)

Επίσημο το mega deal της ΑΕΚ: Παίκτης της Λοκομοτίβ Μόσχας ο Μιτάι! (pic)

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την πώληση του Μάριο Μιτάι στη Λοκομοτίβ Μόσχας, με την Ένωση να βάζει στα ταμεία της 3 εκατ. ευρώ.

Παίκτης της Λοκομοτίβ Μόσχας είναι και επίσημα πλέον ο Μάριο Μιτάι! Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου (27/8) την πώληση του 19χρονου μπακστη ρωσική ομάδα, με την οποία ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο.

Πρόκειται για ένα… super deal για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι κατάφεραν να βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Να διώξει την… γκρίνια για την «OPAP Arena» με το 2×2 μέσα στη… γειτονιά της

Μετά τις ανακοινώσεις ο Αλβανός μπακ παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα για να αποδείξει ότι είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του συλλόγου.

«Ξέρω ότι το νούμερο 12 είναι πολύ σημαντικό για τους φιλάθλους, είναι πολύ μεγάλη ευθύνη. Και όχι μόνο λόγω αριθμού, αλλά καταρχήν λόγω του ότι θα φορέσω τη φανέλα του συλλόγου. Ελπίζω να μπορώ να δείξω ότι είμαι έτοιμος να φορέσω αυτή τη φανέλα και αυτό το νούμερο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιτάι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Μάριου Μιτάι στη ρωσική Λοκομοτίβ Μόσχας και του εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία στη συνέχεια της πολλά υποσχόμενης καριέρας του».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Μάριου Μιτάι στη ρωσική Λοκομοτίβ Μόσχας και του εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία στη συνέχεια της πολλά υποσχόμενης καριέρας του💛🖤
#aekfc #aekfcseason2022_23 #Mitaj_40

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ