Να διώξει την… γκρίνια για την «OPAP Arena» με το 2×2 μέσα στη… γειτονιά της

Να διώξει την… γκρίνια για την «OPAP Arena» με το 2×2 μέσα στη… γειτονιά της

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο στη Ριζούπολη για την 2η αγωνιστική της Super League με μοναδικό στόχο το 2x2. ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία θα «μονομαχήσουν» στους Ζωσιμάδες το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν.

Πως και πως περίμεναν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ το αποψινό παιχνίδι με τον Βόλο. Όχι για κάποιον αγωνιστικό λόγο, αλλά λόγω της προγραμματισμένης επιστροφής της ΑΕΚ στο «σπίτι» της.

Η Ένωση δεν το είχε επιβεβαίωσε ωστόσο είχε αφήσει «ανοιχτό» το ενδεχόμενο να αγωνιστεί απέναντι στον Βόλο μέσα στην «OPAP Arena». Και για αυτό τις τελευταίες ημέρες επικρατεί μια γκρίνια στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, καθώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ γνωστοποίησαν ότι τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθούν στη Ριζούπολη.

Διαβάστε επίσης: Μάχη για Μάντι Καμαρά: 1+7 εκατ. € υποχρεωτική οψιόν η Μόντσα – 1.5 + 9 εκατ. € απλή οψιόν η Ρόμα

Έτσι λοιπόν, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα απέναντι στη Λαμία, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα φιλοξενεί απόψε στη Ριζούπολη τον Βόλο (21:30) για την 2η αγωνιστική της Super League με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα της φέρει και την ηρεμία, διώχνοντας την γκρίνια που υπάρχει λόγω της «Αγιά Σοφιάς».

Ο τεχνικός της Ένωσης θα έχει κανονικά στη διάθεση του τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που ξεπέρασε στο 100% την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες, αλλά και τον Αρολντ Μουκουντί, καθώς ο Καμερουνέζος στόπερ έδειξε πανέτοιμος στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Αλμέιδα αναμένεται να επιλέξει τη… συνταγή της Λαμίας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παρατάξει την ομάδα του με 3-5-2 και χωρίς κάποια αλλαγή στα πρόσωπα.

Ο Βόλος από την άλλη προέρχεται από την φοβερή ματσάρα με τον Αστέρα Τρίπολης (3-3), καθώς στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται πλέον ο Κώστας Μπράτσος, μετά την απομάκρυνση του Οσβαλντ Τανσο.

Νωρίτερα, στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τη Λαμία (20:00), με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τον πρώτο βαθμό της σεζόν. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ η Λαμία από την ήττα απέναντι στην ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ