Χρυσόπουλος: Βρήκε κεντρικό αμυντικό ο Μίτσελ

Χρυσόπουλος: Βρήκε κεντρικό αμυντικό ο Μίτσελ

Ποιος είναι ο 19χρονος αριοστεροπόδαρος στόπερ, Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Β ομάδας που ο Μίτσελ κράτησε μαζί του.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία απόκτησης κεντρικού αμυντικού. Για την ακρίβεια, οι Ερυθρόλευκοι έχουν δώσει το ελεύθερο στον Μίτσελ να αποφασίσει εάν και ποιον θέλει από την αγορά των ελεύθερων. Τα ονόματα είναι πολύ συγκεκριμένα και από τη στιγμή που ο Τζέισον Ντεναγιέρ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ-Σαμπάμπ, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, παρά την πρόταση που του είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός, τα κουκιά είναι μετρημένα.

Διαβάστε επίσης: Η ατάκα του Μίτσελ για πρωτάθλημα και οι αναμνήσεις 

Στον Πειραιά έχουν τσεκάρει όλα τα διαθέσιμα ονόματα, όπως τον αριστεροπόδαρο Γάλλο, Τιμοτέ Κολοτζέτζιακ (31, πρώην Σεβίλλη, Σεντ-Ετιέν), τον Εντγκαρ Ιέ (28, Μπαρτσελόνα Β, Βιγιαρεάλ, Λιλ, Ναντ, Φέγενορντ, Τραμπζονσπόρ), τον Νικόλα Μακσίμοβιτς (31, πρώην Τορίνο, Νάπολι, Τζένοα), τον Ελιακίμ Μανγκαλά (31, Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι, Βαλένθια, Εβερτον, Σεντ-Ετιέν), τον Αγγλο Ράιαμ Μπένετ (32, Νόριτς, Γουλβς, Λέστερ, Σουόνσι) και περιμένουν να μάθουν από τον Μίτσελ εάν θέλει κάποιον από τους συγκεκριμένους παίκτες. Εκ των προαναφερθέντων ή εκ των υπόλοιπων ελεύθερων.

Ωστόσο, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού φαίνεται ότι έχει κι άλλες, δεύτερες σκέψεις στο μυαλό του. Με την αξιοποίηση του υπάρχοντος ρόστερ να είναι μια συνθήκη που δεν έχει φύγει από τις προθέσεις του. Κάτι που ο ίδιος πάντα θέλει να κάνει στις ομάδες του. Και το είχε πράξει και στον Πειραιά, στην πρώτη του θητεία, όταν είχε αποφασίσει να δώσει ευκαιρίες στον 19χρονο τότε Λυκογιάννη και όχι μόνο.


Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, του έχει κλέψει την καρδιά ένας ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε φέτος από τους πρωταθλητές. Και τον οποίο έχει σχεδόν… μονιμοποιήσει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Ο λόγος για τον 19χρονο (21/05/2003) Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο. Ενα παιδί που αποκτήθηκε αυτό το καλοκαίρι από τον Αρη, με σκοπό να παίζει κυρίως στον Ολυμπιακό Β. Αλλά από τη Δευτέρα είναι ο μοναδικός παίκτης της δεύτερης ομάδας που έμεινε στις προπονήσεις της πρώτης. Με τον Μίτσελ να δείχνει πως ιντριγκάρεται από τα προσόντα του νεαρού αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού!

Ο Χρυσόπουλος πέρασε 9 χρόνια στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς, εν συνεχεία πήγε στους Νέους του Άρη και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League Κ19, το καλοκαίρι έλαβε μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, υπό τις οδηγίες του Μπούργος. Η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό ανακοινώθηκε την εβδομάδα που πέρασε. Σχεδόν ταυτόχρονα με την άφιξη του Μίτσελ, αν και ο νεαρός στόπερ βρίσκεται στον Πειραιά εδώ και πολλές εβδομάδες.

Το γεγονός ότι ο Χρυσόπουλος είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που διατήρησε στην πρώτη ομάδα ο Μίτσελ, δεν είναι τυχαίο. Μπορεί, μετά τον τραυματισμό του Ρέτσου στο γόνατο και την απουσία του για 7-10 ημέρες από τις προπονήσεις, να υπάρχει ανάγκη για κάποιον παίκτη στην άμυνα ακόμη καις τις προπονήσεις, αλλά ο Ισπανός θα μπορούσε να διαλέξει κάποιον από τους υπόλοιπους εξαιρετικούς στόπερ της ομάδας Β (Καλογερόπουλος, Κινκουέ κλπ). Κι όμως, κράτησε πάνω μόνο τον Χρυσόπουλο. Τον οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, διόλου τυχαία, τον είχε χρησιμοποιήσει με την πρώτη ομάδα και στο πρόσφατο φιλικό με τον Ολυμπιακό Β. Ενώ ενημέρωσε ότι θα μείνει στην πρώτη ομάδα μέχρι νεωτέρας! Με τον Μίτσελ να δείχνει ότι… κάτι βλέπει στον εν λόγω παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ