Ζέκα: «Ο Μπιέλ είναι τρομερός παίκτης»

Ζέκα: «Ο Μπιέλ είναι τρομερός παίκτης»

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για την εθνική ομάδα, τον Παναθηναϊκό και τον... Πέπ Μπιέλ.

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε σε εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε στην Κοπεγχάγη, τον Παναθηναϊκό, την εθνική μας ομάδα αλλά και τον Πέπ Μπιέλ.

Εξήγησε πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι τρομερός παίκτης και πως η φυσική του θέση είναι στο «10».

Διαβάστε επίσης: Δεν προσκλήθηκε ο Τσιάρτας στα εγκαίνια της Opap Arena- Τι λέει η ΑΕΚ για Σαβέφσκι και Μανωλά

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κάρλος Ζέκα:

Για το αν είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό του: «Είμαι έτοιμος, είμαι καλύτερα. Κάνω προπόνηση κανονικά και έχω παίξει παιχνίδια. Πρέπει να βελτιωθώ λίγο, γιατί ήμουν πολλούς μήνες εκτός, αλλά σιγά σιγά θα γίνουν όλα καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα ».

Για την επιστροφή του στο ματς με την Τραμπζονσπόρ και τη δήλωση ότι δεν περίμενε ότι θα αγωνιστεί για 90 λεπτά: «Θυμάμαι ότι γύρω στο 60′-65′ δεν μπορούσα άλλο, ήμουν πολύ κουρασμένος. Ήταν το πρώτο παιχνίδι με τέτοια ένταση μετά από τόσους μήνες, ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο και δεν περίμενα ότι θα παίξω 90 λεπτά. Στο τέλος ήμουν χαρούμενος που μπορούσα να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα για να με βοηθήσει κι αυτή στη συνέχεια».

Για το Champions League: «Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, όλοι θέλουν να παίξουν. Δεν περίμενα, σε αυτή την ηλικία που έχω φτάσει, ότι θα κατάφερνα να παίξω για πρώτη φορά. Σκεφτόμουν ότι δεν θα το καταφέρω ποτέ και είναι τρομερό να παίζεις με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, απέναντι σε τέτοιους παίκτες και τέτοιες ομάδες. Είναι ένα όνειρο».

Για τα δύο πρόσωπα που δείχνει φέτος η Κοπεγχάγη σε Δανία και Ευρώπη: «Μπήκαμε δυνατά στο Champions League, αλλά στο πρωτάθλημα δεν πάμε καλά. Πρέπει να κοιτάξουμε στον καθρέπτη εμείς οι παίκτες, γιατί δεν μπορούμε να έχουμε ένα πρόσωπο στην Ευρώπη και άλλο στο πρωτάθλημα. Πρέπει να δώσουμε παραπάνω, να είμαστε πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι, γιατί μάλλον σκεφτήκαμε ότι αφού μπήκαμε στο Champions League θα είναι εύκολο στο πρωτάθλημα. Δεν είναι έτσι, είναι δύσκολο πρωτάθλημα με καλές ομάδες. Στο τέλος την πλήρωσε ο προπονητής, γιατί είναι πιο εύκολο να διώξεις έναν παρά 25 παίκτες. Πρέπει να βελτιωθούμε και να γυρίσουμε την κατάσταση» .

Για το αν ονειρεύεται τη συμμετοχή του στο Euro: «Θα ήταν το καλύτερο, το επόμενο euro θα είναι στο 2024, δεν ξέρω αν προλαβαίνω. Θα ήταν το καλύτερο όνειρο που θα μπορούσα να ζήσω στο ποδόσφαιρο».

Για το αν νιώθει ότι είναι κοντά στο φινάλε: «Νιώθω ότι έχω μπροστά μου χρόνια, αλλά δεν ξέρουμε πώς θα πάει το ποδόσφαιρο. Βγαίνουν παίκτες στη θέση μου με μεγάλη ποιότητα, πιο νέοι. Δεν θα είναι εύκολο. Θα τα δώσω όλα, όσο μπορώ, για να είμαι εκεί και να βοηθήσω την Εθνική».

Για την αλλαγή που έφερε στην Εθνική ο Γκουστάβο Πογέτ: «Όλα είναι ολύ καλά, στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια πετύχαμε το στόχο μας με καλό ποδόσφαιρο και γκολ, χωρίς να δεχτούμε πολλά, που είναι πολύ σημαντικό. Είμαι χαρούμενος που βλέπω την Εθνική να κερδίζει και να πετυχαίνει τους στόχους της. Όπως πάντα, πρέπει να τη στηρίζουμε και να πιστεύουμε την ομάδα, γιατί γίνεται καλή δουλειά στην Εθνική. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε έτσι»

Για το να έχει μιλήσει με τον ομοσπονδιακό προπονητή: «Του μίλησα μια φορά όταν ήμουν τραυματίας, για τον τραυματισμό μου. Δεν μιλήσαμε ξανά»

Για το αν είναι συνέχεια της ομάδας του Φαντ Σχιπ και τη χημεία που υπάρχει στην ομάδα: «Ναι, σίγουρα, μπορείς να το δεις ότι έχουμε φτιάξει πολύ καλό κλίμα, με παίκτες που είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για τους συμπαίκτες τους και την Ελλάδα. Αυτό είναι η μισή δουλειά σε μια ομάδα».

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Δεν το έχω σκεφτεί πολλά για το μέλλον μου. Αυτό που θέλω είναι να παίξω γιατί ήμουν πολλούς μήνες εκτός. Μου έλειψε το ποδόσφαιρο. Πρέπει να σκεφτώ τι θα κάνω στη ζωή μου, αλλά αυτό το έχω πει πολλές φορές, θα ήταν ωραία να επιστρέψω στην Ελλάδα και να τελειώσω την καριέρα μου εκεί. Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά έχω στο μυαλό μου να παίξω, να απολαύσω το ποδόσφαιρο και μετά να σκεφτώ το μέλλον».

Για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού: «Τους βλέπω και χαίρομαι για την ομάδα, τους αξίζει. Είναι οργανωμένη ομάδα, με πολύ καlό προπονητή, με καλή ομάδα. Παίζουν σωστό ποδόσφαιρο. Χαίρομαι πάρα πολύ, ελπίζω να συνεχίσουν έτσι γιατί το κάνουν πολύ καλά. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να είναι καλά και να σκέφτονται κάθε ματς γιατί φέτος έχουν ευκαιρία να κάνουν κάτι πολύ καλό».

Για τον Πεπ Μπιέλ: «Ήταν συμπαίκτης μου, αλλά ήταν και είναι πολύ καλός φίλος. Ήμασταν μόνοι μας και περνούσαμε κάθε μέρα μαζί. Τρομερός άνθρωπος και σαν παίκτης, από τους καλύτερους στη θέση του. Νομίζω είναι 10άρι η καλύτερή του θέση. Έχει ποιότητα, καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο πολύ καλά και τι ζητάει κάθε παιχνίδι. Είναι τρομερός παίκτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ