Δεν προσκλήθηκε ο Τσιάρτας στα εγκαίνια της Opap Arena- Τι λέει η ΑΕΚ για Σαβέφσκι και Μανωλά

Δεν προσκλήθηκε ο Τσιάρτας στα εγκαίνια της Opap Arena- Τι λέει η ΑΕΚ για Σαβέφσκι και Μανωλά

Χωρίς τους Τσιάρτα, Σαβέφσκι και Μανωλά τα εγκαίνια της Opap Arena. Για ποιο λόγο δε θα δώσουν το παρών οι τρεις παλαίμαχοι...

Τα εγκαίνια της Opap Arena βρίσκονται προ των πυλών, με την ΑΕΚ να προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη βραδιά (30/9).

Η Ένωση επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κιτρινόμαυρη γιορτή της Παρασκευής, αναμένεται να τιμηθούν πολλές από τις ένδοξες μορφές του παρελθόντος.

Παρόλα αυτά, στα εγκαίνια θα υπάρξουν και ηχηρές απουσίες. Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκε το… άκυρο των Στέλιου Μανωλά, Τόνι Σαβέφσκι. Ο Ελληνας παλαίμαχος αμυντικός προσκλήθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ, ωστόσο ενημέρωσε πως θα λείπει εκτός Αθήνας και συγκεκριμένα στη Νάξο. Από την άλλη, ο 59χρονος Σαβέφσκι, έριξε «πόρτα», ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να δώσει το παρών στην γιορτή της Παρασκευής.

Ξεχωριστή είναι και η περίπτωση του Βασίλη Τσιάρτα. Ο παλαίμαχος άσος δεν έλαβε ποτέ πρόσκληση από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι ενοχλημένοι με τις δημόσιες τοποθετήσεις του. Βεβαίως, σημαντικό ρόλο στη ρήξη των δυο πλευρών έπαιξαν και οι… ρουκέτες του 49χρονου για Μελισσανίδη, ΕΠΟ, Μπαλτάκο και Γιαννάκη.

Από εκεί και πέρα, η Ένωση αναμένεται να τιμήσει στα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena» τους Κώστα Νεστορίδη, Θωμά Μαύρο, Μίμη Παπαϊωάννου, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Ντέμη Νικολαΐδη, Ηλία Ατματσίδη, Βασίλη Δημητριάδη, Λάκη Νικολάου και Γιώργο Σαββίδη.

Θυμίζουμε, πως χθες βγήκαν στον… αέρα και τα εισιτήρια για τη μεγάλη βραδιά, με το χρηματικό αντίτιμο να ορίζεται στα 21 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ