Αγγλία : Πρόστιμο σε στοιχηματική εταιρία για το σάντουιτς του Γουέιν Σο της Σάτον

Αγγλία : Πρόστιμο σε στοιχηματική εταιρία για το σάντουιτς του Γουέιν Σο της Σάτον

Βαρύ «έκατσε» το σάντουιτς του Γουέιν Σο της Σάτον σε αγγλική στοιχηματική εταιρία, καθώς μπορεί να διασκέδασε τους πελάτες της, όμως τώρα καλείται να πληρώσει αδρά.

Βαρύς έπεσε ο «πέλεκυς» στη στοιχηματική εταιρία που είχε στις επιλογές της την πιθανότητα ο τερματοφύλακας της Σάτον να καταβροχθίσει σάντουιτς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Άρσεναλ για το FA Cup, καθώς καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 84.000 λιρών.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Σάτον-Άρσεναλ για το FA Cup, ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας των γηπεδούχων Γουέιν Σο ξεκίνησε να τρώει ένα σάντουιτς, ενώ το παιχνίδι εξελισσόταν κανονικά. Το περιστατικό αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τις αρχές, καθώς μπορεί να είχε «χαβαλέ», όμως όπως αποδείχθηκε υπήρχε στοιχηματική εταιρία που έδινε στους πελάτες της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν ότι ο ευτραφής τερματοφύλακας θα φάει σάντουιτς στη διάρκεια της αναμέτρησης, όπερ και εγένετο.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση με την εταιρία να δέχεται βαρύτατο πρόστιμο, χάνοντας μεγάλο μέρος της αξιοπιστίας της απέναντι στους πελάτες της.

Συγκεκριμένα η επιτροπή τυχερών παιχνιδιών δήλωσε ότι η «Tabcorp UK Limited» που πραγματεύεται ως «Sun Bets», δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά τους κινδύνους που ελλοχεύουν στα «καινοτόμα» στοιχήματα. Ακόμη, η συγκεκριμένη εταιρία είχε επιτρέψει σε περισσότερους από 100 αποκλεισμένους πελάτες να ανοίξουν διπλούς λογαριασμούς ώστε να στοιχηματίσουν στο συγκεκριμένο γεγονός.

Ο διευθυντής του προγράμματος τυχερών παιχνιδιών δήλωσε πως «οι εθισμένοι πελάτες μπόρεσαν να παίξουν με την Tabcop UK, παρά το γεγονός ότι είχαν ζητήσει να εξαιρεθούν, κάτι που δεν είναι αποδεκτό καθώς οι στοιχηματικές εταιρίες πρέπει να διασφαλίζουν ότι τα συστήματα που εφαρμόζουν προστατεύουν αποτελεσματικά τους πελάτες τους. Οι αγορές καινοτομικών στοιχημάτων, όπως η συγκεκριμένη που παρείχε η Tabcop UK στο παιχνίδι Σούτον-Άρσεναλ, μπορεί να φάνηκε διασκεδαστική, όμως οι συνέπειές της ήταν σοβαρές – δίνοντας τη δυνατότητα σε κάποιων να διαπράξει εγκληματική ενέργεια ή να παραβιάσει τους αθλητικούς κανόνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ