Τον έβαλε στη θέση του: Αποστομωτική απάντηση του Φασούλα στον Τσιάρτα (pics)

Τον έβαλε στη θέση του: Αποστομωτική απάντηση του Φασούλα στον Τσιάρτα (pics)

Ο παλαίμαχος άσος σήκωσε το γάντι και απάντησε στον Τσιάρτα: «Βασίλη άλλαξε καφενείο…»

Στον Βασίλη Τσιάρτα και την ανάρτηση που έκανε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής για τον κομμουνισμό απάντησε ο Παναγιώτης Φασούλας.

Ο παλαίμαχος άσος σήκωσε το γάντι και αφού υπενθύμισε στον Βασίλη Τσιάρτα ότι και αυτός φόρεσε το εθνόσημο και είναι πατριώτης, στη συνέχεια τον… παρακάλεσε να αλλάξει καφενείο, γιατί «δεν είναι καλή επιρροή αυτό που πηγαίνει», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν: «Μας βίασαν» (vid)

«Βασίλη άλλαξε καφενείο να χαρείς σε παρακαλώ. Δεν είναι καλή επιρροή αυτό που πηγαίνεις. Το εθνόσημο το φορέσαμε, το τιμήσαμε και μας τίμησε όλους. Μην μας ξεχωρίζεις. Είμαστε κι εμείς εδώ κι είμαστε κι εμείς πατριώτες», ανέφερε στο story του ο πρώην δήμαρχος Πειραιά, Παναγιώτης Φασούλας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βασίλης Τσιάρτας είχε γράψει στα social media: «Τελικά δεν έπρεπε να είναι ερώτηση αλλά απαίτηση να κλείσει η ξεπερασμένη πλέον φάμπρικα των συμμοριτών κομμουνιστών. Νιώθω περήφανος που τίμησα το εθνόσημο, σε αντίθεση με εσάς που το σιχαίνεστε. Όσο για τα 5 γήπεδα, θα έχουν και 5 δικέφαλους αετούς που θα ενοχλούν τα αδέρφια σας τους Τούρκους… Αυτοί είστε».

Δείτε την ανάρτηση του Φασούλα:

Και την αντίστοιχη του Τσιάρτα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ