Σοκ στο γερμανικό ποδόσφαιρο: Γνωστός προπονητής διαγνώστηκε με καρκίνο

Σοκ στο γερμανικό ποδόσφαιρο: Γνωστός προπονητής διαγνώστηκε με καρκίνο

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του θα δώσει ο «θρύλος» της Στουτγάρδης, Κρίστοφ Ντάουμ, καθώς όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, διαγνώστηκε με καρκίνο.

Ο παλιός προπονητής της Στουτγάρδης, Κρίστοφ Ντάουμ, που οδήγησε τους Σουηβούς στην κατάκτηση της Bundesliga το 1992, διαγνώστηκε με καρκίνο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο 68χρονος Γερμανός τεχνικός πάντως δεν διευκρίνισε τι είδους καρκίνο καλείται να αντιμετωπίσει, στην πιο δύσκολη μάχη της ζωής του.

Διαβάστε επίσης: «Σίφουνας» η Σάκκαρη, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Guadalajara Open και στο WTA Finals

«Δυστυχώς, αναγκάστηκα να αποσυρθώ απ’ τη δημόσια ζωή τους τελευταίους μήνες, γιατί διαγνώστηκα με καρκίνο κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας», έγραψε ο Ντάουμ στο Instagram και πρόσθεσε:

«Από τότε είμαι στα καλύτερα χέρια με τον καθηγητή Γιούργκεν Βολφ και την ομάδα του CIO (Centre for Integrated Oncology) της Κολονίας και χαίρομαι που η θεραπεία λειτουργεί πολύ καλά για μένα!».

Ο Ντάουμ εργάστηκε για τελευταία φορά το 2017, όταν άφησε τη θέση του ως προπονητής της Εθνικής Ρουμανίας. Έχει επίσης προπονήσει συλλόγους όπως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η τουρκική Μπεσίκτας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ