ΟΦΗ : Τσάλος : «Όποιος δεν έχει βάλει ούτε 1 ευρώ για τον ΟΦΗ να μην μιλάει»

ΟΦΗ : Τσάλος : «Όποιος δεν έχει βάλει ούτε 1 ευρώ για τον ΟΦΗ να μην μιλάει»

Δεν θα πρέπει να μιλάει δημόσια για τον ΟΦΗ όποιος δεν έχει βοηθήσει χρηματικά την ΠΑΕ, σύμφωνα με τον πρόεδρό της, Φώτη Τσάλο.

Το πρωτάθλημα της Football League ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να μετράει σε δύο ματς μία νίκη και μία ισοπαλία. Και τα δύο εκτός έδρας. Την Κυριακή (12/11) οι Κρητικοί θα παίξουν το πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι.

Ωστόσο, πριν γίνει αυτό ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Φώτης Τσάλος, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, φρόντισε να  βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίσει πως δικαίωμα κριτικής προς την ομάδα, έχουν μόνο όσοι έχουν βάλει χρήματα για να την ενίσχυσή της και κανείς άλλος.

Εκτός αυτού φρόντισε να καταστήσει σαφές πως όσο εκείνος έχει τα «ηνία» της ομάδας στα χέρια του ο κόσμος του ΟΦΗ δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Τσάλου:

«Mε αφορμή διάφορα πράγματα που έχουν φτάσει στα αυτιά μου τις τελευταίες μέρες, θα ήθελα να διαβεβαιώσω τον κόσμο του ΟΦΗ, ότι όσο είμαι εγώ στην προεδρία της ομάδας, δεν θα επιτρέψω σε κανένα παράγοντα ή άλλο πρόσωπο από το παρελθόν, που κατά τη γνώμη μου, έβλαψε την ομάδα, να πλησιάσει σε αυτήν, πολύ περισσότερο, να συμμετέχει στην προσπάθεια μας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανήκει σε συγκεκριμένους μετόχους-επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι από τους πιο τίμιους και καθαρούς επιχειρηματίες της Κρήτης και με αυτούς θα συνεχίσει.

Κάποιοι που παρουσιάζονται συχνά ως Μεσσίες, αντί να λένε λόγια δεξιά και αριστερά, ας βάλουν χρήματα, αν θέλουν να στηρίξουν την ομάδα.

Όσο είμαι εγώ στον ΟΦΗ, δεν θα μπει κανείς για να κάνει κακό.

Επίσης, παρακαλώ, όλους, που δεν έχουν βάλει ποτέ ούτε ένα ευρώ στον ΟΦΗ, να αποφεύγουν να τοποθετούνται δημόσια για την ομάδα μας.

Αν το κάνουν, τότε καλώ τον κόσμο του ΟΦΗ, να μην παίρνει τοις μετρητοίς, αυτά που λένε.

Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα.

Καλώ τον κόσμο του ΟΦΗ να γεμίσει το γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα.

Έχουμε μια από τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων ετών και το αξίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ