Τρέντσιν – Παναθηναϊκός 3-4: Στους «32» του Youth League οι «πράσινοι»

Τρέντσιν – Παναθηναϊκός 3-4: Στους «32» του Youth League οι «πράσινοι»

Η Κ19 του Παναθηναϊκού επικράτησε με 4-3 της Τρέντσιν στη Σλοβακία και πανηγύρισε την πρόκριση στη φάση των «32» του Uefa Youth League.

Η ομάδα Κ19 του Παναθηναϊκού, αν και βρέθηκε να χάνει με 3-1 από την Τρέντσιν στη Σλοβακία, κατάφερε να φέρει τούμπα το παιχνίδι και με χατ-τρικ του Μπιλάλ να πάρει τη νίκη με 4-3 και να προκριθεί στους 32 του Youth League.

Μόλις στο 6ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Μισούντα, με το «τριφύλλι» ωστόσο να φτάνει γρήγορα στην ισοφάριση με τον Μπιλάλ στο 11′ να πετυχαίνει το 1-1. Οι Σλοβάκοι με δύο γκολ του Πραζένκα στο 21′ και στο 29′ έκαναν το 3-1 και «έπιασαν» το σκορ του πρώτου αγώνα.

Διαβάστε επίσης: «Όχι» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Αγραβάνη

Στο 46′ ο Βολάκης έκανε τη σέντρα και ο Μπιλάλ με κοντινό πλασέ έκανε το 3-2, βάζοντας τον Παναθηναϊκό και πάλι σε θέση οδηγού για την πρόκριση. Περίπου 2ο λεπτά αργότερα, ο Βολάκης κέρδισε πέναλτι, με τον Μπιλάλ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να σημειώνει το χατ-τρικ, καθαρίζοντας και την υπόθεση πρόκριση.

Μάλιστα στο 80′ οι πράσινοι πέτυχαν και το γκολ της νίκης, με τον Γιώργο Κυριόπουλο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ κάνοντας το 4-3.

Tρέντσιν (Μάρτιν Φάμπιουζ): Λάποζ-Μίτσουντα, Ντάνιχελ, Σιέμπεν, Πρέκοπ- Χαϊρόφσκι(85’ Σκουλτέτι), Χόλι (85’ Χόντρουρ) , Μπέντναρ (73’ Φιάλα)- Ντεμίτρα ( 73’Ζαβάτσκι), Πράζενκα, Μούρκο (85’ Μπούλκο)

Παναθηναϊκός (Βαγγέλης Σάμιος): Παναγάκος-Τσεβάς, Παυλάκης, Φικάι, Προδρομίτης- Λιατίφης (46’ Κάτρης), Συμεωνίδης (84’ Σπαθάρης), Καλοσκάμης- Βολάκης (89’ Νταμπίζας), Κυριόπουλος (84’ Καλός), Μπιλάλ (73’ Ναλιτζής)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ