ΑΕ Λεμεσού – ΠΑΟΚ 0-3: «Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο

ΑΕ Λεμεσού – ΠΑΟΚ 0-3: «Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο

Πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 3-0 της ΑΕ Λεμεσού στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στην Κύπρο.

Στο δεύτερο του φιλικό επί κυπριακού εδάφους, ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα της ΑΕ Λεμεσού με σκορ 3-0, δείχνοντας πως πατάει αρκετά καλά σε αυτή τη μίνι προετοιμασία.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου πραγματοποίησαν ένα πάρα πολύ καλό πρώτο μέρος, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό τους και σημειώνοντας δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, και με τις αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, φάσεις δεν έγιναν, και το μόνο που έμεινε ήταν το 3-0 που αποτέλεσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει πολύ δυναμικά να δείχνει τη διάθεσή του απειλήσει και να πετύχει το πρώτο γκολ. Η καλή στιγμή δεν άργησε να έρθει για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου που έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ με τον Κωνσταντέλια στο 3′. Ο νεαρός δοκίμασε το πόδι του από πλάγια αριστερά, όμως ο Ολιβέιρα τον σταμάτησε με τα πόδια.

Στο 10′ ήρθε το γκολ για τους Θεσσαλονικείς. Ο Σάστρε κινήθηκε από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα και ο Αουγκούστο ανενόχλητος έγραψε το 1-0. Ο ΠΑΟΚ έλεγχε το ματς με την ΑΕΛ να δείχνει μπλοκαρισμένη. Η μοναδική καλή στιγμή για τους Κύπριου ήρθε στο 22′, με τον Μπεραχίνο να σημαδεύει το δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε. Οι ασπρόμαυροι δεν έχασαν τη συγκέντρωσή τους και με Ολιβέιρα στο 32′ πέτυχαν δεύτερο γκολ. Ο Νάρεϊ μπήκε από τα δεξιά, σέντραρε, και ο Πορτογάλος φορ με κεφαλιά έγραψε το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ήταν εντελώς διαφορετικό, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ρυθμό μετά τις αλλαγές, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν και φάσεις. Η ώρα περνούσε και ουσιαστικά δεν γινόταν κάτι σημαντικό, μέχρι 73ο λεπτό του ματς. Εκεί ο Μπίσεσβαρ έφυγε από κανονική θέση, πλάσαρε σωστά και έγραψε το 3-0 για τον ΠΑΟΚ. Τίποτα δεν άλλαξε στο υπόλοιπο του ματς και έτσι οι Θεσσαλονικείς πήραν μια άνετη νίκη με τον Λουτσέσκου να δοκιμάζει αρκετά πρόσωπα και σχήματα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου)

Α΄ημίχρονο: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης Ρ. Σοάρες, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Νάρεϊ, Καντουρί, Κωνσταντέλιας. Ολιβέιρα.

Β΄ημίχρονο: Ζίβκοβιτς, Τσαούσης (Σελιμάει 76′), Βιεϊρίνια, Κάργας, Νάσμπεργκ, Σβαμπ (Κούρτιτς 61′), Φ. Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Αντρέ Ρικάρντο και Μπράντον Τόμας

ΑΕΛ (Γιανέφσκι): Ολιβέιρα, Μπάστο, Τεϊξέιρα, Σάντος, Τζάλμα, Ζντραφκόφσκι, Παπαφώτης, Κοντινέλα, Κατσάνικλιτς, Μπεραχίνο, Σις.

Β΄ημίχρονο: Κυριάκου, Φραντζής, Μπιλοβάρ, Παντελή, Νεοφύτου, Ανδρέου, Συλβέστρου, Τσέποβιτς, Μιλιντσεάνου, Ιωάννου και Ζαχαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ