ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις για Τσαούση

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις για Τσαούση

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τη χειμερινή προετοιμασία του στην Κύπρο, με τον Μάριο Τσαούση να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Προετοιμασίας… συνέχεια για τον ΠΑΟΚ στην Κύπρο. Οι παίκτες του «Δικεφάλου» μετά τη φιλική νίκη επί της Άσντοντ, πραγματοποίησαν σήμερα (29/11) προπόνηση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει αρκετούς λόγους να χαμογελά.

Ο κυριότερος από αυτούς είναι η επιστροφή του Μάριου Τσαούση σε φουλ ρυθμούς, αφού συμμετείχε για πρώτη φορά στο ομαδικό πρόγραμμα της προπόνησης, μετά τον τραυματισμό του. Θυμίζουμε πως ο Έλληνας μπακ είχε υποστεί θλάση στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης κι έκτοτε έκανε αποθεραπεία.

Διαβάστε επίσης: Η… θεία δίκη του Ανιέλι: Από μπροστάρης στην ESL, στην έξοδο από τη Γιουβέντους

Ο Λευτέρης Λύρατζης από την άλλη συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, ενώ και ο Ίνγκι Ίνγκασον βρίσκεται στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού. Οι Μπίσεσβαρ και Σάστρε προφυλάχθηκαν και έμειναν στο ξενοδοχείο εξαιτίας μικρών χτυπημάτων που δέχτηκαν στο ματς με την Άσντοντ.

Στο κομμάτι της προπόνησης, ο Λουτσέσκου αφιέρωσε την περισσότερη ώρα στην τακτική, με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν πάνω στην ανάπτυξη και τις γρήγορες πάσες, ενώ πραγματοποιήθηκε και οικογενειακό διπλό σε μικρό χώρο. Αύριο το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ περιλαμβάνει διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των ακαδημιών της ΑΕΚ Λάρνακας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ