Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 3-1: Πρόκριση με τριάρα για τους «κόκκινους διαβόλους»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 3-1: Πρόκριση με τριάρα για τους «κόκκινους διαβόλους»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην Έβερτον, αλλά επικράτησε τελικά με 3-1 και πήρε την πρόκριση για τους «32» του FA Cup.

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-1 της Έβερτον στο «Old Trafford» και προκρίθηκε στη φάση των«16» του FA Cup. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, στάθηκε καλά κόντρα στην αντίπαλό της, αλλά δεν κατάφερε να πάρει έστω την ισοπαλία που θα οδηγούσε σε δεύτερο παιχνίδι.

Μόλις στο 4′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ύστερα από όμορφη ομαδική προσπάθεια, ο Ράσφορντ γύρισε για τον Άντονι κι εκείνος με προσβολή σε κενή εστία έκανε το 1-0. Η Έβερτον δεν πτοήθηκε από το γρήγορο γκολ που δέχθηκε και αφού είχε δοκάρι σε σουτ του Γκρέι στο 13′, έφτασε στο 1-1 δευτερόλεπτα αργότερα χάρη σε γκάφα του Ντε Χέα.

Διαβάστε επίσης: Ο Τόμας, ο Άλεκ και τα άλλα παιδιά…

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του σε ένα ακίνδυνο γύρισμα και ο Κοάντι την έσπρωξε στα δίχτυα σχεδόν πάνω από τη γραμμή. Η Γιουνάιτεντ είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες πριν το ημίχρονο, με Μαριάλ και Έρικσεν, αλλά το δεύτερο γκολ ήρθε με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Στο 52′ συγκεκριμένα, από γύρισμα του Ράσφορντ από τα αριστερά, ο Κοάντι έβαλε αυτογκόλ στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα. Η Έβερτον έψαξε την ισοφάριση, είχε ένα γκολ με τον Κάλβερτ Λιούιν στο 73′ το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με εκτέλεση πέναλτι στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ράσφορντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράν, Σο, Μαλάσια (77’ Λισάνρο Μαρτίνεζ), Κασεμίρο (72’ Φρεντ), Έρικσεν (84’ ΜακΓκουάιρ), Φερνάντες, Άντονι (85’ ΜακΤόμινεϊ), Ράσφορντ, Μαρσιάλ (72’ Γκαρνάτσο).

Εβερτον: Πίκφορντ, Κόουλμαν (82’ Γκόρντον), Κόαντι, Γκόντφρεϊ, Ταρκόφσκι, Μικολένκλο (82’ ΜακΝιλ), Ονάνα, Γκανά, Ιβόμπι (52’ Ντουκουρέ), Γκρέι, Μοπέ.






Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ