Sold out το τελευταίο Μέσι – Ρονάλντο!

Sold out το τελευταίο Μέσι – Ρονάλντο!

«Χαμός» για ένα εισιτήριο του αγώνα ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Αλ Νασρ, όπου θα δώσουν το «παρών» οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα, αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, την «μονομαχία» του Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι δύο καλύτεροι ποδοσφαιριστές της σύγχρονης εποχής, θα βρεθούν αντιμέτωποι στην 19 Ιανουαρίου, στον φιλικό αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την «μεικτή» από την Αλ Νασρ του CR7 και την Αλ Χιλάλ.

Η αναμέτρηση, θα διεξαχθεί στο στάδιο «King Fahd» του Ριάντ, με χωρητικότητα 68.000 θεατές και όπως είναι φυσικό δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για… δείγμα. Σύμφωνα μάλιστα με το ESPN, το ενδιαφέρον για ένα «μαγικό χαρτάκι», ήταν πρωτοφανές, δεδομένου ότι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για την αγορά εισιτηρίων, «βρέθηκαν» ταυτόχρονα, σχεδόν δύο εκατομμύρια άτομα!

Διαβάστε επίσης: All in για τη δεύτερη «βόμβα» στη Σαουδική Αραβία: Στο Παρίσι για τον Μέσι η Αλ Χιλάλ!

Κάτι που χαρακτηρίζεται απολύτως λογικό, καθώς δεν αποκλείεται, ο αγώνας της 19ης Ιανουαρίου, να είναι ο τελευταίος στην ποδοσφαιρτική Ιστορία, που θα βρεθούν αντιμέτωποι, ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ