Νάπολι – Κρεμονέζε 2-2, 4-5 πεν: Μεγάλο κάζο και αποκλεισμός στα πέναλτι για τους «παρτενοπέι»

Νάπολι – Κρεμονέζε 2-2, 4-5 πεν: Μεγάλο κάζο και αποκλεισμός στα πέναλτι για τους «παρτενοπέι»

Η Νάπολι ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι (2-2 κ.δ.) από την Κρεμονέζε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ιταλίας.

Αποκλεισμό-σοκ υπέστη η πρωτοπόρος της Serie A, Νάπολι, από το Κύπελλο Ιταλίας, καθώς ηττήθηκε με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι (2-2 κ.δ.) από την Κρεμονέζε και βρέθηκε εκτός συνέχειας του θεσμού.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ καλά στην αναμέτρηση καταφέρνοντας να σκοράρουν μόλις στο 18ο λεπτό και να παγώσουν το «Ντιέγκο Μαραντόνα». Ο Οκερέκε έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Πικέλ με προβολή στο πίσω δοκάρι έγραψε το 0-1. Η Κρεμονέζε είχε ευκαιρία να βάλει και δεύτερο γκολ ωστόσο ο Κουαλιάτα αστόχησε.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον διεθνή Μαροκινό Γιαχία Ατιγιάτ Αλάχ» (vid)

Στο 33′ η Νάπολι βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Ζεσούς να παίρνει το ριμπάουντ μετά το δοκάρι του Σιμεόνε και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, με τους «παρτενοπέι» να φέρνουν «τούμπα» το ματς τρία λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Σιμεόνε.

Όλα κυλούσαν ιδανικά για την ομάδα του Σπαλέτι, μέχρι το 87ο λεπτό όταν ο Τζανιμάκια σέντραρε από δεξιά και ο Αφενά Γκιάν με όμορφη κεφαλιά έγραψε το 2-2 κι έστειλε το ματς στην παράταση.

Στο έξτρα τριαντάλεπτο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ η Κρεμπονέζε αγωνιζόταν από το 100′ με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Σερνίκολα.

Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου οι Πολιτάνο, Σιμεόνε, Ζιελίνσκι και Οσίμεν ευστόχησαν για τη Νάπολι, με τον Λομπότκα όμως να αστοχεί στο τέταρτο πέναλτι και τον Αφενά Γκιαν να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στην πέμπτη εύστοχη εκτέλεση από πλευράς Κρεμονέζε και την ομάδα του στην επόμενη φάση, χαρίζοντάς της μια πολύ μεγάλη πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ